Οδηγίες για τη μετακίνηση στο “Βελοντρόμ” από την ΑΕΚ: “Συγκέντρωση στο meeting point υποχρεωτική”

Οδηγίες για τη μετακίνηση στο “Βελοντρόμ” από την ΑΕΚ: “Συγκέντρωση στο meeting point υποχρεωτική”

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη μετακίνηση των φιλάθλων της ΑΕΚ που βρίσκονται στη Μασσαλία για τον αγώνα με τη Μαρσέιγ, που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Οκτωβρίου στις 19:45. Στην ανακοίνωση δίνονται οδηγίες σχετικά με τη μετακίνηση στο “Βελοντρόμ”. Ειδικότερα, αναφέρεται πως η συγκέντρωση στο σημείο συνάντησης (Parc Chanot) που έχει οριστεί είναι υποχρεωτική.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο μόνος τρόπος μετακίνησης στο γήπεδο είναι μέσω της συγκέντρωσης στο meeting point. Το meeting point βρίσκεται στο PARC CHANOT, δίπλα στο Στάδιο Βελοντρόμ. Η συγκέντρωση των φιλάθλων της ΑΕΚ σε αυτό το σημείο και η οργανωμένη μετάβασή τους εντός του γηπέδου είναι υποχρεωτική. Το meeting point θα λειτουργήσει από τις 14:00 (οι θύρες θα ανοίξουν στις 16:00) και σε αυτό θα γίνει ο πρώτος έλεγχος εισιτηρίων, ενώ πριν από την είσοδο στο γήπεδο θα υπάρξει και σωματικός έλεγχος από την Αστυνομία.

Επίσης, στο meeting point θα παραδοθούν τα εισιτήρια σε όσους φίλους της ΑΕΚ δεν τα έχουν προμηθευτεί από την Αθήνα. Έτσι, παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν εκεί εγκαίρως και όσοι έχουν ήδη τα εισιτήριά τους να κινηθούν από τις 14:00 προς το Βελοντρόμ, ώστε να μην προκληθούν καθυστερήσεις στη ροή εισόδου στο γήπεδο. Οι φίλαθλοι που έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους μέσω του club της Original 21 στο Λονδίνο θα παραλάβουν τα εισιτήριά τους από τους εκπροσώπους του club.

Για λόγους ασφαλείας, οι φίλαθλοι της ΑΕΚ που είναι κάτοχοι εισιτηρίων δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουν άλλους τρόπους μετακίνησης προς το γήπεδο. Επίσης, τα εισιτήρια για το παιχνίδι έχουν εξαντληθεί, γεγονός που σημαίνει πως κανείς δεν θα έχει πρόσβαση στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Τέλος, στην ανακοίνωση απαγορεύονται πανό με πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, καθώς και οι τύμπανα, τα αιχμηρά αντικείμενα, οι κροτίδες και οι μεγάλες τσάντες που είναι μεγαλύτερες σε μέγεθος από ένα φύλλο A4. Οι φίλαθλοι καλούνται να παραμείνουν στις θέσεις τους μετά το τέλος του αγώνα και να αποχωρήσουν με εντολή της Αστυνομίας, ενώ πρέπει να είναι υπομονετικοί και να συνεργάζονται με τις Αρχές καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας τους στο Στάδιο.

ΑΕΚ: Οι οδηγίες για τη μετάβαση στο ''Βελοντρόμ''

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ