Ο Σπύρος Χάκας Επιστρέφει στον Μίλωνα μετά από 4 Χρόνια

Ο Σπύρος Χάκας Επιστρέφει στον Μίλωνα μετά από 4 Χρόνια

Ο Σπύρος Χάκας επιστρέφει στον Μίλωνα μετά από τέσσερα χρόνια, όπου ξεκίνησε την καριέρα του πριν μετακινηθεί στο πανεπιστήμιο στην Χαβάι. Η διοίκηση του Μίλωνα ανακοίνωσε τη νέα αυτή μεταγραφή, δηλώνοντας τη χαρά της για την επιστροφή του ταλαντούχου αθλητή.

Ο Χάκας κατάφερε να κατακτήσει δύο πρωταθλήματα NCAA και δύο τίτλους στο Big West Conference κατά τη διάρκεια της διετίας του στην Χαβάι. Παρόλο που η περασμένη σεζόν ολοκληρώθηκε ανώδυνα λόγω τραυματισμού του, ο Μίλωνας είναι έτοιμος να τον υποδεχτεί και να τον στηρίξει στην αποκατάσταση του.

Σε δηλώσεις του, ο Χάκας εξέφρασε τη χαρά του για την επιστροφή του στην παλιά του ομάδα και την ανυπομονησία του να ενταχθεί στο ρόστερ του Μίλωνα. Επιπλέον, ευχαρίστησε τον σύλλογο για τη στήριξη κατά τη διάρκεια της περιόδου αποκατάστασής του και δήλωσε αισιόδοξος για την επιστροφή του στα γήπεδα.

Ο Σπύρος Χάκας, γεννημένος στις 23 Σεπτεμβρίου 2002, ύψους 1,94μ., αγωνίζεται ως ακραίος και αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα του Μίλωνα την επόμενη σεζόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ