Ο προπονητής της ομάδας του Μαυροβουνίου εκφράζει υπερηφάνεια για την πορεία τους και τη νίκη επί της Ελλάδας

Ο προπονητής της ομάδας του Μαυροβουνίου, Μπόσκο Ράντοβιτς, δήλωσε ότι είναι εξαιρετικά ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο και δήλωσε υπερήφανος για τη νίκη επί της Ελλάδας.

Ο προπονητής τόνισε ότι η ομάδα του έδειξε μια εξαιρετική απόδοση στο τουρνουά, με ιδιαίτερη αναφορά στο παιχνίδι με τις Ηνωμένες Πολιτείες και φυσικά τη νίκη επί της Ελλάδας, που ήταν η τελευταία τους εμφάνιση στη διοργάνωση.

«Είμαστε ικανοποιημένοι και υπερήφανοι, καθώς βρισκόμαστε στην 11η θέση στον κόσμο. Καταφέραμε περισσότερα από ό,τι περιμέναμε αρχικά. Είχαμε μια εξαιρετική εμφάνιση, καθώς παίξαμε σε πολύ υψηλό επίπεδο», ανέφερε ο Μπόσκο Ράντοβιτς.

Επιπλέον, πρόσθεσε: «Είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που κατακτήσαμε τη διοργάνωση. Με το άριστο παιχνίδι που παρουσιάσαμε απέναντι στις Ηνωμένες Πολιτείες και ιδιαίτερα απέναντι στην Ελλάδα. Αντιμετωπίσαμε την Ελλάδα, μια πολύ σοβαρή ομάδα, χωρίς φόβο και αποδείχθηκε ότι μπορούμε να τη νικήσουμε. Συνολικά, είχαμε μια θετική παρουσία και μια καλή κατάταξη στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ