Ο Ονούρ Τσουκούρ θα αγωνιστεί για τον Άθλο Ορεστιάδας

Ο Ονούρ Τσουκούρ θα αγωνιστεί για τον Άθλο Ορεστιάδας

Τον επόμενο χρόνο, ο Τούρκος πασαδόρος Ονούρ Τσουκούρ θα ανήκει στον Άθλο Ορεστιάδας, σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας. Αυτή η κίνηση έχει ως στόχο να ενισχύσει την ομάδα στον τομέα της πάσας και να διεκδικήσει υψηλές θέσεις στο πρωτάθλημα της Volley League ανδρών. Ο Τσουκούρ έχει προηγούμενη εμπειρία από ομάδες στην Τουρκία και την Ινδία.

Ο 25χρονος Ονούρ Τσουκούρ έχει γεννηθεί στις 9 Αυγούστου 1999 στη Σμύρνη και έχει ύψος 2.03μ. Ασχολείται επαγγελματικά με το βόλεϊ από νεαρή ηλικία, ενθουσιώδης να ενταχθεί στην ομάδα του Άθλου. Η πλούσια διεθνής εμπειρία του και οι επιτυχίες του σε διάφορα πρωταθλήματα τον κάνουν αναμφίβολα μια σημαντική προσθήκη για τον Άθλο.

Ο Τσουκούρ, με προηγούμενες συμμετοχές σε ομάδες όπως η Galatasaray στην Τουρκία και η Kolkata Thunderbolts στην Ινδία, έχει αποδείξει τις ικανότητές του σε διάφορα πρωταθλήματα και διοργανώσεις. Με την υπογραφή του στον Άθλο Ορεστιάδας, αναμένεται να συνεισφέρει στην ανοδική πορεία της ομάδας και να την βοηθήσει να επιτύχει τους στόχους της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ