Ο Ντρου Γιούμπανκς θα γίνει Ιταλός για να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα της χώρας!

Ο Ντρου Γιούμπανκς θα γίνει Ιταλός για να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα της χώρας!

Η εθνική ομάδα της Ιταλίας θα λάβει μια σημαντική ανάσα από το NBA με την ενίσχυση του Ντρου Γιούμπανκς. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας μπάσκετ της χώρας, Τζάνι Πετρούτσι, οι διαδικασίες για την απόκτηση διαβατηρίου για τον Γιούμπανκς ώστε να μπορεί να αγωνιστεί ως νατουραλιζέ έχουν ήδη ξεκινήσει. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας Αμερικάνος παίκτης εκφράζει το ενδιαφέρον του να παίξει στην εθνική ομάδα, καθώς πρόσφατα και ο Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο έδειξε ενδιαφέρον, αν και η διαδικασία γι’ αυτόν δεν έχει προχωρήσει τόσο πολύ.

«Εργαζόμαστε για την περίπτωση του Ντρου Γιούμπανκς. Ελπίζουμε ότι θα υπάρξει αρκετός χρόνος για να ολοκληρωθούν όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Μάθαμε από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης για τη διαθεσιμότητα του Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, αλλά δεν θα υπάρξει [αρκετός] χρόνος για να ολοκληρωθεί η διαδικασία για αυτόν. Είναι καλό που υπάρχει ενδιαφέρον από αυτούς τους παίκτες να παίξουν με την εθνική ομάδα, σημαίνει ότι κάνουμε καλή δουλειά», δήλωσε ο Πετρούτσι.

O Γιούμπανκς αγωνίζεται στους Φίνιξ Σανς ως ρολίστας και έχει μέσο όρο 5,7 πόντους και 4,3 ασίστ σε 16 λεπτά συμμετοχής. Έχει αγωνιστεί και στους Τορόντο Ράπτορς και τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς κατά τη διάρκεια της καριέρας του στο NBA.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ