Ο Ντάνι Άλβες επιθυμεί να διαπραγματευτεί την ποινή του

Ο Ντάνι Άλβες επιθυμεί να διαπραγματευτεί την ποινή του

Ο Ντάνι Άλβες παραμένει προφυλακισμένος μετά την κατηγορία για βιασμό μιας νεαρής κοπέλας σε νυκτερινό κέντρο διασκέδασης στη Βαρκελώνη τον Δεκέμβριο του 2022.

Η δίκη του αναμένεται να γίνει τις επόμενες εβδομάδες, μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου μάλλον. Ο διάσημος αμυντικός, ο οποίος από την αρχή δήλωνε αθώος, πρόσφατα αλλαξε τη στρατηγικη του και τον δικηγόρο του. Τώρα, η Ινές Γκουαρντιόλα τον υπερασπίζεται, μια ειδικός σε ζητήματα σεξουαλικής επίθεσης και ποινικού δικαίου, παραλαμβάνοντας τη θέση του Κριστομπάλ Μαρτέλ.

Σύμφωνα με τη νέα τακτική του Άλβες, προσπαθεί να διαπραγματευτεί με το ισπανικό δικαστικό σύστημα, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα “El Español”.

Ο στόχος του Άλβες είναι να μειώσει την ποινή του όσο το δυνατόν περισσότερο. Ως τώρα, ο ανακριτής και το επαρχιακό δικαστήριο της Βαρκελώνης έχουν αρνηθεί δύο φορές το αίτημα για αποφυλάκιση του ποδοσφαιριστή, παρά τις προσπάθειες του προηγούμενου δικηγόρου του.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπάρχει πιθανή συμφωνία που βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση και υπάρχουν πιθανότητες να οδηγήσει σε συμφωνία συμμόρφωσης. Αυτό σημαίνει ότι ο Άλβες θα πρέπει να παραδεχτεί την ενοχή του και να αποζημιώσει το θύμα για τις ζημιές που προκλήθηκαν.

Να θυμίσουμε ότι ο παίκτης αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης από 8 έως 10 χρόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ