Ο Ντάις αντιτίθεται στο διάλειμμα της Πρέμιερ: «Ας μεταφέρουν τα ματς του Δεκέμβρη»!

Ο Ντάις αντιτίθεται στο διάλειμμα της Πρέμιερ: «Ας μεταφέρουν τα ματς του Δεκέμβρη»!

Κάποτε οι «φωνές» των συλλόγων για να βρεθεί τρόπος και χρονικό διάστημα ώστε να εξασφαλιστούν μερικές μέρες αποφόρτισης για τους παίκτες, ήταν συνεχείς και έντονες. Κι όμως, παρά το γεγονός πως αυτό είχε συμφωνηθεί από το 2018, έχει εφαρμοστεί μόλις μια φορά, από τη στιγμή που ο Covid και το Μουντιάλ του Κατάρ είχαν προκαλέσει… παρεμβολές.

Πλέον, φτάσαμε σε σημείο ν’ ακουστεί και η αντίθεση άποψη! Και αυτή προήλθε από τον Σον Ντάις στην Έβερτον.

Ενδεχομένως και λόγω της ανάγκης να μην επηρεαστεί ο ρυθμό της ομάδας, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση μάχης για την αποφυγή του υποβιβασμού, ο κόουτς των «ζαχαρωτών» σχολίασε:

«Δεν βρίσκω κάποιο νόημα. Θα προτιμούσα να ελαφρύνουν κάπως το πρόγραμμα του Δεκέμβρη και να βάλουν τα ματς μέσα στον Ιανουάριο. Όταν είσαι μεγάλο κλαμπ καταφέρνεις ν’ ανταξέλθεις στο πιεστικό πρόγραμμα γιατί έχεις βάθος στο ρόστερ. Όταν όμως εμείς έχουμε τραυματισμούς και απουσίες, τότε προκύπτει πίεση».

Η Έβερτον απόψε (04/01) αντιμετωπίζει την Κρίσταλ Πάλας για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, έπειτα παίζει για το πρωτάθλημα στις 14/01 και το επόμενο ματς είναι στις 30/01! Άρα, από σήμερα, έως και τα τέλη του μήνα, μεσολαβεί μονάχα μια αναμέτρηση!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ