Ο Κρίστοφερ Ολσον της Μίντιλαντ νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη

Ο Κρίστοφερ Ολσον της Μίντιλαντ νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη

Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής, Κρίστοφερ Ολσον, πάσχει από μία άγνωστη εγκεφαλική νόσο και έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο όπου του παρέχεται μηχανική υποστήριξη, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του, η Μίντιλαντ, η οποία αγωνίζεται στη Δανία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας, ο Ολσον πάσχει από μια εγκεφαλική ασθένεια που δεν οφείλεται σε τραυματισμό ή άλλους εξωτερικούς παράγοντες, με σκοπό να διαλυθούν οι φήμες για την απουσία του παίκτη.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής από τη Σουηδία έχασε τις αισθήσεις του στο σπίτι του στις 20 Φεβρουαρίου και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Άαρχους, όπου νοσηλεύεται και τοποθετήθηκε σε αναπνευστήρας.

Ο Ολσον ξεκίνησε την καριέρα του στην Αρσεναλ και έπαιξε σε ομάδες όπως Νόρκεπινγκ, ΑΙΚ Στοκχόλμης, Κράσνονταρ και Αντερλεχτ, πριν μετακομίσει στη Μίντιλαντ το καλοκαίρι του 2021.

Η Σουηδική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέφρασε τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση μέσω των social media, αναφέροντας: «Όλη η σουηδική ποδοσφαιρική οικογένεια σε σκέφτεται και ελπίζει ότι θα αναρρώσεις σύντομα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ