Ο Γκαρσία αναφέρει ότι “Παίξαμε όπως στο πρωτάθλημα”

Ο Γκαρσία αναφέρει ότι “Παίξαμε όπως στο πρωτάθλημα”

Ο Πάμπλο Γκαρσία εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τη διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης για την φιλοξενία της ομάδας του για τέσσερις ημέρες. Επίσης, εξέφρασε ικανοποίηση για τις αλλαγές θέσεων παικτών, αναφέροντας ότι παρατηρήθηκε η διάθεση και των νέων ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν. Τέλος, ζήτησε καλύτερη τακτική στην άμυνα και την επίθεση.

Αναλυτικά: “Έζησαν εξαιρετική φιλοξενία στην Τρίπολη και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους γι’ αυτό. Παίξαμε όπως στο πρωτάθλημα, με πιέσεις και τρεξίματα. Είδαμε και τους παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, ενώ πραγματοποιήθηκαν αλλαγές θέσεων και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πρέπει όμως να συνεχιστεί η δουλειά μας για το επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος την ερχόμενη Κυριακή, καθώς ξεκινάει ο δεύτερος γύρος.”

Ανέφερε επίσης: “Σήμερα, δώσαμε ευκαιρία σε νέα πρόσωπα και είναι σημαντικό να στηρίζουμε τους νέους παίκτες. Έχουν μεγάλη διάθεση και πρέπει να προσέχουν τα τακτικά θέματα τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για την απόδοσή τους.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ