Ο Χρήστους μιλάει για την εξαιρετική επίδοση του στην κολύμβηση

Ο Χρήστους μιλάει για την εξαιρετική επίδοση του στην κολύμβηση

Ο Απόστολος Χρήστου δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στα 100 μέτρα ύπτιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης.

Αναφέρθηκε λέγοντας: «Είναι η πρώτη φορά που κερδίζω χρυσό μετάλλιο στα 100 μ. ύπτιο και είμαι πολύ ευτυχισμένος. Από το 2016 είμαι συνεχώς στο βάθρο και φέτος τελικά κατέληξα στο χρυσό. Ο χρόνος μου είναι ενθαρρυντικός για το Παρίσι, δηλαδή είναι καιρός για ένα χρυσό μετάλλιο, ανεξάρτητα από τους ανταγωνιστές. Ήμουν δίπλα και αισθανόμουν την κούραση να με πνίγει. Δεν καταλάβαινα ότι κολυμπούσα τόσο γρήγορα, αλλά όταν είδα τον χρόνο, συνειδητοποίησα ότι ήταν μια φανταστική κούρσα», δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ3.

Σχετικά με την επιτυχία των Γκολομέεβ και Μπίλα, σχολίασε: «Όταν τους είδα να τα καταφέρνουν, σκέφτηκα πως μας πρόλαβαν, ενώ ήμουν σίγουρος ότι θα τα καταφέρναμε, καθώς ήμασταν σε άριστη συνεργασία με τον Βαγγέλη σήμερα. Είναι εξαιρετικό που τα κατάφεραν τα παιδιά, αφού οι επιδόσεις τους είναι εξαιρετικές με το Παρίσι στο οπτικό πεδίο».

Ο Βαγγέλης Μακρυγιάννης, που τερμάτισε δεύτερος πίσω από τον Χρήστου, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, υπήρξε μοναδική εμπειρία να κολυμπάω δίπλα στον Απόστολο, με έκανε να δώσω το καλύτερό μου. Πέτυχα προσωπικό ρεκόρ, που ήταν ο στόχος μου εδώ. Ελπίζουμε σε κάτι μεγάλο στο Παρίσι».

Για τα 14 μετάλλια που κατέκτησαν οι Έλληνες στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ανέφερε: «Ήταν κάτι μοναδικό, με συγκίνησε πολύ. Διάβασα την εξαιρετική εμφάνιση του Μπίλα. Είναι μακράν το πιο επιτυχημένο ευρωπαϊκό και πιστεύω ότι θα έρθουν περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ