Νίκος Πλώτας: “Ξεκινάμε ταπεινά αλλά έχουμε ταλέντο για μεγάλη επιτυχία”

Νίκος Πλώτας: “Ξεκινάμε ταπεινά αλλά έχουμε ταλέντο για μεγάλη επιτυχία”

Η Εθνική Νέων Ανδρών ξεκίνησε την προετοιμασία της για το Ευρωμπάσκετ U20 στο Ηράκλειο, ενόψει της διοργάνωσης στην Γκντίνια της Πολωνίας από 13 έως 21 Ιουλίου. Ο Νίκος Πλώτας, πρωταγωνιστής της περσινής ομάδας που κατέκτησε το χάλκινο στην Κρήτη, μίλησε για τις προσδοκίες της νέας αυτής προσπάθειας.

Θα ξεκινήσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα όπως πέρυσι. Δεν υπόσχομαι πολλά, αλλά θα δουλέψουμε σκληρά για να φέρουμε ακόμη μεγαλύτερη δόξα στη χώρα μας“, ανέφερε ο 20χρονος αθλητής. Πρόσθεσε επίσης ότι η νέα ομάδα ξεκινά από το μηδέν, αλλά με πίστη στον προπονητή και αφοσίωση στη δουλειά μπορεί να επαναλάβει την επιτυχία του περσινού έτους.

Περιμένοντας με ενθουσιασμό τη νέα πρόκληση, ο Πλώτας εξέφρασε τη χαρά του για τη συμμετοχή του στην Εθνική Νέων Ανδρών και τονίζοντας τη σημασία της επιτυχίας του περσινού μεταλλίου.

Αν και αντιμετωπίζει το τελευταίο καλοκαίρι στις “μικρές” εθνικές ομάδες, ο Πλώτας εκφράζει ανάμεικτα συναισθήματα. Όσον αφορά τις επιδόσεις της ομάδας, αν και ταπεινός, εκφράζει την πεποίθησή του ότι με το ταλέντο που διαθέτουν μπορούν να επιτύχουν μεγάλα πράγματα.

Αν και το ελληνικό κοινό θα λείπει από την επερχόμενη διοργάνωση, ο Πλώτας το βλέπει ως μια πρόκληση που θα αυξήσει την αίσθηση περηφάνιας που αισθάνεται παίζοντας για την χώρα του και στο εξωτερικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ