Νέες προσπάθειες εύρεσης επενδυτών για τη Μίλαν από τον Καρντινάλε – Πιθανό ενδιαφέρον από το Μπαχρέιν

Ο Τζέρι Καρντινάλε εξετάζει τη δυνατότητα να βρει επενδυτές για τη Μίλαν, με πιθανό ενδιαφέρον να προέρχεται από το Μπαχρέιν.

Στις 15 Απριλίου 2022, η γαλλική L’Equipe αποκάλυπτε ότι το Investcorp, ένα fund από το Μπαχρέιν, ενδιαφερόταν για την εξαγορά των μετοχών της Μίλαν, θέλοντας να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο. Η είδηση αυτή επιβεβαιώθηκε αργότερα, αλλά οι διαπραγματεύσεις με τους Αμερικανούς του Elliott δεν οδήγησαν σε συμφωνία, καθώς αυτοί επέλεξαν να πουλήσουν σε μια άλλη εταιρία, τη RedBird του Τζέρι Καρντινάλε. Ακολούθησε το ενδιαφέρον του Investcorp για την Ιντερ αλλά δεν ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις με την Suning, η οποία κατέχει την Ιντερ, και τώρα φαίνεται ότι ενδιαφέρεται και για τη Μίλαν. Αυτές τουλάχιστον είναι οι πληροφορίες που μεταφέρει το ιταλικό οικονομικό περιοδικό Il Sole 24 Ore.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο Καρντινάλε έχει ξεκινήσει αναζήτηση επενδυτή για τη Μίλαν τον τελευταίο μήνα, έρχεται σε επαφή τόσο με Αμερικανούς όσο και με Αράβες επενδυτές, με το Il Sole 24 Ore να αναφέρει ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από το Investcorp. Το περιοδικό σημειώνει ότι το fund από το Μπαχρέιν δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα της επένδυσής του στην Ιταλία. Έτσι, είναι πιθανό να συνεργαστεί με τον Καρντινάλε για την Μίλαν. Πρέπει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι αυτές οι διαπραγματεύσεις δεν ολοκληρώνονται άμεσα, αλλά το σημαντικό είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τη συνεργασία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ