Μίλαν: Οι οπαδοί ανανεώνουν το #Pioliout – Εφιάλτης το τελευταίο μισάωρο των αγώνων

Μίλαν: Οι οπαδοί ανανεώνουν το #Pioliout – Εφιάλτης το τελευταίο μισάωρο των αγώνων

Η Μίλαν ηττήθηκε από την Αταλάντα, αυξάνοντας τη διαφορά από την κορυφή και προκαλώντας νέες κριτικές για τον Στέφανο Πιόλι από τους οπαδούς.

Οι Ροσονέρι έφτασαν στο Μπέργκαμο απολαμβάνοντας δύο συνεχόμενες νίκες και έχοντας ως στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη για να στεφθούν σταθερά στην κορυφή. Ήθελαν να ανακτήσουν ψυχολογία πριν το ματς στο Νιούκασλ, να μην απωλέσουν έδαφος στη μάχη για τον τίτλο, να αποδείξουν ότι έχουν αλλάξει προσέγγιση. Καταλήσαμε όμως σε μια διαφορετική εξέλιξη… Οι Μιλανέζοι ηττήθηκαν με 3-2, με αποτέλεσμα να βλέπουν την κορυφή να απομακρύνεται και το κλίμα να γίνει πιο βαρύ. Ειδικά για τον προπονητή, ο οποίος βρίσκεται ξανά στο μάτι του κυκλώνα των οπαδών. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Πιόλι ξαναβρίσκεται υπό έντονη κριτική στα social media, με το #Pioliout να επανεμφανίζεται στο Twitter και να κερδίζει ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές.

Παρ’ όλα αυτά, η διοίκηση αναφέρει ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Η Μίλαν θα συνεχίσει με τον Πιόλι, ο οποίος όμως θα πρέπει να επιλύσει τα προβλήματα της ομάδας. Ιδιαίτερα, θα πρέπει να βρει τους λόγους για τους οποίους η ομάδα του δέχεται εύκολα γκολ στο τελευταίο μισάωρο των αγώνων. Σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport, τα στατιστικά στις πρώτες 15 αγωνιστικές αποκαλύπτουν ότι οι Ροσονέρι έχουν δεχτεί 13 από τα 25 γκολ σε Serie A και Champions League μετά το 60′ λεπτό. Απώλεια συγκέντρωσης; Μη ικανοποιητική φυσική κατάσταση; Οτιδήποτε κι αν είναι το πρόβλημα, θα πρέπει να αναγνωριστεί και να διορθωθεί άμεσα, διότι διαφορετικά θα χαθούν περισσότεροι βαθμοί και αγώνες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ