Μαρινάκης: «Ανεξήγητη η επιλογή της ΕΠΟ να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό ενώ η χώρα φιλοξενεί τον τελικό Conference»!

Μαρινάκης: «Ανεξήγητη η επιλογή της ΕΠΟ να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό ενώ η χώρα φιλοξενεί τον τελικό Conference»!

Την άποψή του για την απόφαση της ΕΠΟ να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό χωρίς θεατές, εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων, ο κ. Μαρινάκης χαρακτήρισε ανεξήγητη την επιλογή της ομοσπονδίας να διεξάγει τον τελικό στο μοναδικό γήπεδο που δεν διαθέτει κάμερες. Επίσης, προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι δήλωσε πως «η ελληνική Πολιτεία, μέσω των αρμοδίων Αρχών, ειδικότερα της Αστυνομίας, δίνει εγγυήσεις για τη διεξαγωγή του τελικού με θεατές»!

Παραθέτοντας τις δηλώσεις του:

«Καταρχάς, αυτή δεν είναι απόφαση της Κυβέρνησης. Η ελληνική Πολιτεία, μέσω των αρμόδιων αρχών, ειδικότερα της Αστυνομίας, δίνει εγγυήσεις για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας με θεατές. Είναι λυπηρό να βλέπουμε τον τελικό να γίνεται χωρίς θεατές. Ωστόσο, είναι απόφαση της ΕΠΟ. Θα έλεγα πως συνολικά η διαχείριση και η επιλογή αυτή τη στιγμή είναι ανεξήγητη, ενώ· στην ίδια χώρα διεξάγεται ευρωπαϊκός τελικός, του Conference League, όπου συμμετέχει μια ελληνική ομάδα. Αυτή η αντίφαση θα πρέπει να ανησυχεί τους αρμόδιους στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Επελέγη το μοναδικό γήπεδο της Stoiximan Super League που δεν συμμορφώνεται με τη νομοθεσία για τις κάμερες, και αυτό είναι ο λόγος που ο αγώνας γίνεται χωρίς θεατές. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τον νόμο, ο οποίος έχει ψηφιστεί, ενώ όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουν συμμορφωθεί σε αυτήν την υποχρέωση και έχει εφαρμοστεί το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Είναι λυπηρό, ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά. Υπάρχουν πλέον τα αναγκαία εργαλεία, ο μηχανισμός είναι επίσης διαθέσιμος και έχει αποδείξει τη δυνατότητά του να διεξαγάγει σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις με ασφάλεια για τους θεατές. Όταν δεν τηρούνται οι κανονισμοί, υπάρχουν και οι επιπτώσεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ