Η Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται να δανείσει τον Γκιουλέρ στη Μίλαν

Η Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται να δανείσει τον Γκιουλέρ στη Μίλαν

Υπάρχει νέα κίνηση στον άξονα των πόλεων Μαδρίτη και Μιλάνο αυτή τη φορά για τον Αρντά Γκιουλέρ, με τη Ρεάλ και τη Μίλαν να εξετάζουν μια πιθανή συμφωνία, ανάλογη με αυτή για τον Μπραχίμ Ντίαθ.

Η πρώτη σεζόν του Τούρκου ποδοσφαιριστή με τους “μερέγχες” έχει επηρεαστεί από τραυματισμούς, οδηγώντας τον να αγωνιστεί μόνο 92 λεπτά μέχρι στιγμής με πέντε συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Ρεάλ πιστεύει πολύ στο ταλέντο του 19χρονου και με γνώμονα την υψηλή ποιότητα του ρόστερ της, μια τέτοια κίνηση φαίνεται πιθανή, με τη Μίλαν να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η Μίλαν επιθυμεί να θέσει τους όρους, ζητώντας μεγαλύτερες εγγυήσεις για το μέλλον, αναφερόμενη επίσης στην αντιμετώπιση τραυματισμών και σε μια ρήτρα απόκτησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ