Η ΠΑΕ Ιωνικός εκφράζει τα συγχαρητήριά της στον διαιτητή Μανούχο για την εμφάνισή του στο παιχνίδι

Η ΠΑΕ Ιωνικός εκφράζει τα συγχαρητήριά της στον διαιτητή Μανούχο για την εμφάνισή του στο παιχνίδι

Η ΠΑΕ Ιωνικός έδειξε την εκτίμησή της απέναντι στον διαιτητή Μανούχο και την ομάδα του για την απόδοσή τους στον αγώνα μακριά από την έδρα τους εναντίον των Χανίων (0-1), τονίζοντας ότι τέτοιες διαιτησίες εξοστρακίζουν τον χώρο του ποδοσφαίρου. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ιωνικός έχει ένα τέτοιο υψηλό κίνητρο, καθώς είχαν υιοθετήσει παρόμοια προσέγγιση και την προηγούμενη σεζόν στην Stoiximan Super League, ακόμη και μετά από απώλειες σε σημαντικά παιχνίδια που κατέληξαν στην υποβιβασμό της ομάδας στη δεύτερη κατηγορία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΠΑΕ Ιωνικός θέλει να αποδώσει τα εύσημα στην ΚΕΔ και στη διαιτητική ομάδα του αγώνα ενάντια στα Χανιά για την 6η αγωνιστική των play off της Super League 2.

Ο διαιτητής Ευάγγελος Μανούχος, οι βοηθοί του Κωνσταντίνος Ψαρρής και Δημήτρης Βεργέτης και ο 4ος Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης, ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες τους, διευθετώντας με επιτυχία έναν τόσο σημαντικό αγώνα.

Η ύπαρξη τέτοιων διαιτησιών ενισχύει τον τομέα μας και μας γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον. Εύχομαστε να συνεχιστεί αυτή η δυναμική μέχρι το τέλος των play off.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ