Η Κατερίνα Σωτηρίου νέα Γενική Διευθύντρια στον Αθηναϊκό

Η Κατερίνα Σωτηρίου νέα Γενική Διευθύντρια στον Αθηναϊκό

Η Κατερίνα Σωτηρίου αναλαμβάνει το ρόλο της Γενικής Διευθύντριας στην ομάδα του Αθηναϊκού. Έχοντας προηγουμένως υπηρετήσει ως αρχηγός της Εθνικής ομάδας και του Παναθηναϊκού, αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να αποδεχτεί την πρόταση από τον Αθηναϊκό. Η ανακοίνωση της ανάληψης των καθηκόντων της έγινε επίσημα από το σύλλογο.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: “Η γυναικεία ομάδα του Αθηναϊκού χαιρετίζει τη συνεργασία με την Κατερίνα Σωτηρίου ως τεχνική διευθύντρια. Η παρουσία της Κατερίνας δεν αποτελεί απλά μια νέα τεχνική διευθύντρια, αλλά είναι η ίδια η ιστορία της ομάδας μας, μια σύνδεση με το παρελθόν και μια νέα πρόκληση για το μέλλον. Αντιπροσωπεύει την αρχή και τη συνέχεια, την κληρονομιά και το στοίχημα, το αποτέλεσμα της προσπάθειας μας και του ταξιδιού που μας περιμένει σε ελληνικά και ευρωπαϊκά πρωτάθλματα”.

Η Κατερίνα Σωτηρίου, που κατέκτησε το Κύπελλο Ευρώπης το 2011, δήλωσε: “Είμαι ευγνώμον στην ομάδα του Αθηναϊκού για την ευκαιρία που μου δίνει να ξεκινήσω μια νέα επαγγελματική πορεία ως τεχνική διευθύντρια. Η εμπιστοσύνη τους σε μένα και το όραμα για μεγάλα επιτεύγματα με γεμίζουν ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ