Η Καρδίτσα ανανέωσε τον Παπανικολόπουλο στο ρόστερ της

Η Καρδίτσα ανανέωσε τον Παπανικολόπουλο στο ρόστερ της

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος παραμένει ως προπονητής στην Καρδίτσα. Η ομάδα από τη Θεσσαλία ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Έλληνα προπονητή για την επόμενη σεζόν, μετά την άνετη παραμονή της στη Stoiximan Basket League την περασμένη σεζόν.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Παπανικολόπουλο για την περίοδο 2024-25. Ο κ. Παπανικολόπουλος ανέλαβε την ομάδα τον Ιανουάριο του 2023 και κατάφερε να την οδηγήσει σε επιτυχίες, εξασφαλίζοντας την παραμονή της στο υψηλότερο επίπεδο της Basket League για τρίτη συνεχή χρονιά.

Η διοίκηση της ομάδας εκτίμησε το έργο του και επέκτεινε τη συνεργασία, ξεκινώντας τον αγωνιστικό σχεδιασμό για τη νέα, απαιτητική σεζόν της Basket League.

Ο ίδιος ο Νίκος Παπανικολόπουλος δήλωσε: «Η απόφαση να συνεχίσουμε ήταν κοινή επιθυμία και νιώθω ευτυχής που εργάζομαι σε μια δυναμική ομάδα με υποστήριξη από τον κόσμο και τις επιχειρήσεις της Καρδίτσας. Προετοιμαζόμαστε για τη νέα πρωταθληματική σεζόν με σκοπό να είμαστε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ