Η Kaizen Gaming γίνεται Μεγάλος Χορηγός της Aston Villa μέσω του Betano στην κορυφαία πρωταθληματική διοργάνωση του πλανήτη

Η Kaizen Gaming γίνεται Μεγάλος Χορηγός της Aston Villa μέσω του Betano στην κορυφαία πρωταθληματική διοργάνωση του πλανήτη

Λονδίνο, Αθήνα, Μάλτα, 22 Απριλίου 2024 – Η Aston Villa και η Kaizen Gaming, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των GameTech παγκοσμίως, ανακοινώνουν τη συνεργασία τους για τουλάχιστον δύο χρόνια. Συγκεκριμένα, το Betano, το διεθνές premium brand της Kaizen Gaming, θα είναι ο νέος κεντρικός χορηγός στη φανέλα της διάσημης αγγλικής ομάδας, έναρξης από την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται μετά την είσοδο του Betano στη βρετανική αγορά, μια από τις μεγαλύτερες αγορές στον κόσμο για διαδικτυακό στοιχηματισμό. Λίγο μετά την ανακοίνωση του Betano ως επίσημου χορηγού των UEFA EURO 2024™ και CONMEBOL Copa America™ 2024.

Αυτή η συμφωνία είναι ένα σημαντικό ορόσημο, αφού είναι η πρώτη φορά που η Kaizen Gaming συνάπτει χορηγική συμφωνία με μια ομάδα της Premier League. Η Aston Villa αποτελεί έναν από τους ιστορικότερους συλλόγους στην Αγγλία, με επιτυχίες τόσο στο εθνικό όσο και στο ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο Chris Heck, President of Business Operations της Aston Villa δήλωσε: “Είναι μεγάλη χαρά να καλωσορίζουμε το Betano ως τον νέο Μεγάλο Χορηγό μας. Η αφοσίωσή τους στην καινοτομία και την υπευθυνότητα στον τομέα του διαδικτυακού παιχνιδιού ταιριάζει με τις αξίες μας ως αθλητικός σύλλογος. Ανυπομονούμε για μελλοντικές επιτυχίες και την συνεργασία μας”.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Kaizen Gaming, τονίζει την περηφάνια των φιλάθλων της Aston Villa και τη σημασία της συνεργασίας με μια τόσο ιστορική ομάδα.

Η Kaizen Gaming είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες GameTech παγκοσμίως, με έμφαση στην τεχνολογία και την καινοτομία. Διαχειρίζεται τα brands Stoiximan και Betano, με δραστηριοποίηση σε αρκετές αγορές παγκοσμίως και εκατοντάδες εργαζόμενους.

Για περισσότερες πληροφορίες: Kaizen Gaming

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ