Η ιστορία του Γουέιν Ρούνεϊ για την αποχώρηση του Φαν Χάαλ: “Ήξερε πως θα φύγει, στεναχωρήθηκα, τρομερός επαγγελματίας!”

Η ιστορία του Γουέιν Ρούνεϊ για την αποχώρηση του Φαν Χάαλ: “Ήξερε πως θα φύγει, στεναχωρήθηκα, τρομερός επαγγελματίας!”

Καλεσμένος σε ένα podcast ήταν ο Γουέιν Ρούνεϊ, με τους Ρόι Κιν, Γκάρι Νέβιλ και Τζέιμι Κάραγκερ να έχουν φυσικά ως βασικό θέμα συζήτησης τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Άγγλος επιθετικός είπε πολλά και αξιοσημείωτα πράγματα, αλλά το σημαντικότερο όλων και η ιστορία που ξεχώρισαν οι Άγγλοι δημοσιογράφοι, έγκειται στην αποχώρηση του Λουίς Φαν Χάαλ από τον πάγκο των “κόκκινων διαβόλων”.

Διότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε κατακτήσει το Κύπελλο Αγγλίας του 2016, και παρότι άπαντες πανηγύριζαν, αυτός δεν ήταν χαρούμενος. Γνώριζε από την προηγούμενη ημέρα πως θα αποχωρήσει από τον σύλλογο και ο Άγγλος επιθετικός επιχείρησε να τον βάλει στο κλίμα των πανηγυρισμών. Μία ημέρα αργότερα όμως, αποφάσισε να το… δει διαφορετικά. Έδωσε στους ποδοσφαιριστές πρόγραμμα για την προετοιμασία, δουλεύοντας μέχρι και την τελευταία ημέρα κανονικά, για την ομάδα του.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Γουέιν Ρούνεϊ:

“Ήμουν στεναχωρημένος όταν έμαθα πως θα φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το γνώριζε και ο ίδιος, και η γυναίκα του, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του τελικού του 2016. Για να είμαι δίκαιος, το ήξεραν πριν από το παιχνίδι, αλλά μετά από αυτό, όταν κερδίσαμε, πανηγυρίζαμε, και εκείνος ήταν ήσυχος, στη γωνία.”

Δεν το συνήθιζε. Πήγα κοντά του και του είπα να το απολαύσει, επειδή είχαμε πάρει το Κύπελλο. Εκείνος όμως, γνώριζε πως θα φύγει. Μία ημέρα μετά, στο πρωινό, αποφάσισε να μας αναλύσει την προετοιμασία. Ήταν ένας πραγματικός επαγγελματίας, μέχρι και την τελευταία ημέρα!”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ