Η Εθνική Ομάδα Ανδρών Ξεκινά το Ταξίδι της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με το Βλέμμα στο Βάθρο

Η Εθνική Ομάδα Ανδρών Ξεκινά το Ταξίδι της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με το Βλέμμα στο Βάθρο

Σήμερα η Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών ξεκινά το ταξίδι της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας την Ουγγαρία (20:00) στην πρεμιέρα του ομίλου.

Μετά από επιτυχίες σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμιο, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου επιδιώκει να κατακτήσει το μοναδικό μετάλλιο που της λείπει. Η επίτευξη αυτής της στόχος θα συνιστούσε ιστορική επιτυχία, καθώς η Εθνική δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μέχρι στιγμής.

Η Αποστολή για το μεγάλο Στόχο

Η αποστολή της ομάδας περιλαμβάνει τους πιο έμπειρους παίκτες του συνόλου, όπως ο Γιάννης Φουντούλης που συμμετέχει για οκτάτη φορά, ενώ ο Άγγελος Βλαχόπουλος και ο Γιώργος Δερβίσης έχουν την έκτη τους συμμετοχή. Επιπλέον, ο Στάθης Καλογερόπουλος κάνει το ντεμπούτο του στη διοργάνωση.

Η αποστολή περιλαμβάνει τους: Μάνος Ζερδεβάς, Ντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κώστας Γκιουβέτσης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Κώστας Κάκαρης, Στάθης Καλογερόπουλος, Άγγελος Βλαχόπουλος, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Νίκος Γκίλλας, Γιάννης Αλαφραγκής.

Στην αποστολή περιλαμβάνονται επίσης ο βοηθός προπονητής, Τάσος Σχίζας, ο φυσιοθεραπευτής, Αλέξανδρος Κολιάτος, ο γιατρός, Σπύρος Μπάλας, ο γυμναστής, Μανώλης Βασιλειάδης, ο τεχνικός βιντεοστατικής, Χρήστος Κοδέλλας, και ο μάνατζερ, Γιώργος Μαργιούκλας.

Πρώτος Αγώνας με την Ουγγαρία

Η Εθνική ξεκινά τις υποχρεώσεις της σήμερα στις 20:00 αντιμετωπίζοντας την Ουγγαρία (μετάδοση από την ΕΡΤ3). Το Σάββατο (6/1) ακολουθεί το παιχνίδι με την Ιταλία στις 20:00, ενώ τη Δευτέρα (8/1) η Εθνική αντιμετωπίζει την Γεωργία στις 18:00 για την ολοκλήρωση των αγώνων του ομίλου.

Η ομάδα θα προσπαθήσει να προκριθεί στα πλέι-οφ διασταυρώνοντας τον όμιλό της με τον Γ’ όμιλο (4Α-1Γ, 3Α-2Γ), που αποτελείται από Σερβία, Γερμανία, Ισραήλ και Μάλτα. Στον Α’ όμιλο βρίσκονται Μαυροβούνιο, Ισπανία, Γαλλία, Κροατία, ενώ στον Δ’ όμιλο ανήκουν Σλοβακία, Ολλανδία, Σλοβενία και Ρουμανία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ