Η δήλωση του Έρικ Τεν Χαγκ πριν τον τελικό: «Η Γιουνάιτεντ η μεγαλύτερη ομάδα στην Αγγλία και… ίσως στον κόσμο!»

Η δήλωση του Έρικ Τεν Χαγκ πριν τον τελικό: «Η Γιουνάιτεντ η μεγαλύτερη ομάδα στην Αγγλία και… ίσως στον κόσμο!»

Παρόλο που ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει ακούσει αρκετές ειδήσεις το τελευταίο διάστημα σχετικά με το μέλλον του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν είναι συνήθως δημόσια προσωπικότητα που να αναλύει ανοιχτά τη θέση του.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο VI_nl, ο Ολλανδός προπονητής απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα, που προκάλεσε συζητήσεις.

Αναφέροντας την πρόσφατη δήλωση της INEOS υποστήριξης του, τόνισε όχι μόνο την αγάπη του για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και την υπεροχή της ως ομάδας. Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Γιουνάιτεντ είναι η κορυφαία ομάδα στην Αγγλία και μίλησε ακόμα υποστηρίζοντας πως είναι ίσως η κορυφαία παγκοσμίως. Επίσης, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τους κριτικούς που φέτος τον αποκαλούν ως τον χειρότερο προπονητή της Premier League.

Αναλυτικά, αναφέρθηκε:

«Οι κριτικοί στην Αγγλία συχνά κατακρίνουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εμείς είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα στην Αγγλία και ίσως παγκοσμίως. Είτε στηρίζεις αυτήν την ομάδα είτε όχι. Έτσι, όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, όλοι μιλούν. Αυτοί που πέρσι με συγχαίρανε, φέτος με κατηγορούν. Πέρσι ήμουν σαν να περπατούσα στο νερό, αλλά φέτος με θεωρούν ως τον χειρότερο προπονητή της Premier League!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ