Η Άρσεναλ γίνεται μια «οικογένεια» με τον απίθανο κανόνα του Αρτέτα στην προπόνηση!

Η Άρσεναλ γίνεται μια «οικογένεια» με τον απίθανο κανόνα του Αρτέτα στην προπόνηση!

Αν και η Άρσεναλ δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα με απόλυτες νίκες, δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει τη σύνδεση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους παίκτες.

Αυτό το χαρακτηριστικό έχει “καλλιεργηθεί” υπό την καθοδήγηση του Μικέλ Αρτέτα και κάθε φορά που σκοράρουν, η ομάδα πανηγυρίζει μαζί. Ένα παράδειγμα αυτού είναι οι αντιδράσεις στα γκολ του Ντέκλαν Ράις και Γκαμπριέλ Ζεσούς απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πώς το κατάφερε αυτό ο Ισπανός προπονητής φέτος; Με έναν ιδιαίτερο κανόνα που θέσπισε κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όπως αποκάλυψε ο Γουίλιαμ Σαλιμπά, όλοι ήταν υποχρεωμένοι να καθίσουν σε διαφορετικά τραπέζια κάθε φορά. Οι παίκτες δεν διάλεγαν τις θέσεις τους, αλλά ο ίδιος ο προπονητής τους έδινε οδηγίες πού να κάθονται.

Ο στόχος ήταν να γνωριστούν όλοι μεταξύ τους, να μάθουν ο ένας τον άλλον και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα να αισθάνονται άνετα με κάθε πρόσωπο. Όλα δείχνουν ότι αυτό επιτεύχθηκε με μια ακόμη καινοτομία από τον Αρτέτα. Αυτή είναι η δική του Άρσεναλ!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ