«Η Αρμάνι Μιλάνο ενδιαφέρεται έντονα για τον Κέντρικ Ναν»

Η Αρμάνι Μιλάνο αντιμετωπίζει δύσκολες στιγμές στη φετινή σεζόν, με τρεις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια στην Ιταλία και την Ευρωλίγκα.

Οι τραυματισμοί των Μπίλι Μπάρον και Μαόντο Λο, καθώς και οι μέτριες εμφανίσεις του Κέβιν Πάγκος, που επέστρεψε από μακροχρόνια απουσία λόγω τραυματισμού, έχουν δημιουργήσει προβλήματα στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας.

Σύμφωνα με ιταλική αναφορά, η διοίκηση της Αρμάνι έχει αναζητήσει έναν γκαρντ και πρώτος στόχος φαίνεται να είναι ο Κέντρικ Ναν.

Οι Ιταλοί φαίνεται να προχωρούν γρήγορα, καθώς έχουν ήδη επικοινωνήσει με τον 28χρονο combo-guard προκειμένου να εξετάσουν την περίπτωσή του.

Να θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι ο Κέντρικ Ναν ήταν επίσης στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, αλλά τελικά δεν προχώρησε η μεταγραφή του, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έπρεπε να προσαρμοστούν σε άλλες επιλογές λόγω του χρόνου που απαιτούνταν για τη λήψη της απόφασής του.

Δεδομένου ότι σχεδόν όλες οι ομάδες του NBA έχουν ολοκληρώσει τα ρόστερ τους για τη νέα σεζόν, είναι πιθανό ο Κέντρικ Ναν να σκεφτεί σοβαρά την ευρωπαϊκή λύση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ