Γίνε σαν τον Σιώπη: Ο χαμός με το «αν είσαι ένα αστέρι», ο χαμόγελος του Ράμσεϊ και άλλο ένα μπουκάλι κρασί! (βίντεο)

Ο Μανώλης Σιώπης βρίσκεται σε κορυφαία φόρμα στην Κάρντιφ και έχει αποκτήσει εξαιρετικές σχέσεις με την ομάδα και τους συμπαίκτες του.

Η ομάδα βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος, έχει συνεχόμενες νίκες και δύο συνεχόμενα καθαρά δίχτυα. Οι δύο Έλληνες παίκτες, Σιώπης και Γούτας, αγωνίζονται ως βασικοί και έχουν ξεχωρίσει θετικά.

Ο Σιώπης έχει κερδίσει την αγάπη και την συμπάθεια όλων, καθώς έδειξε το χιούμορ και την αυτογέλαστη διάθεσή του. Ένα περιστατικό που έγινε γνωστό ήταν ότι του ζήτησαν να τραγουδήσει κάτι στα ελληνικά και αυτός επέλεξε το «αν είσαι ένα αστέρι» του Νίκου Βέρτη και το παρουσίασε τραγουδώντας πάνω σε μία καρέκλα με τις κάλτσες.

Όλοι γελούσαν με αυτήν την καταστάση, συμπεριλαμβανομένου και του Άαρον Ράμσεϊ που βρισκόταν δίπλα του. Στο βίντεο φαίνεται ότι όλοι άρχισαν να χειροκροτούν μετά την εμφάνιση του Σιώπη.

Μετά από τη νέα του εξαιρετική εμφάνιση και τη νίκη της Κάρντιφ επί της Μπρίστολ Σίτι, ο Σιώπης έλαβε ως δώρο ένα ακόμη μπουκάλι κρασί. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς είχε λάβει ανάλογη αναγνώριση μετά τη νίκη επί της Σουόνσι στο προηγούμενο παιχνίδι εντός έδρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ