Ευρώ 2024: Ελάχιστος… διπλασιασμός και αποδόσεις άνω του 4 σε Αγγλία και Δανία

Ευρώ 2024: Ελάχιστος… διπλασιασμός και αποδόσεις άνω του 4 σε Αγγλία και Δανία

Το Ευρώ 2024 έχει ξεκινήσει με συναρπαστικά παιχνίδια και πολλά γκολ στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια. Φαίνεται πως ακόμη και στην τρίτη μέρα του τουρνουά, θα παρακολουθήσουμε κάτι αντίστοιχο. Ωστόσο, στα τρία ματς που διεξάγονται σήμερα, υπάρχουν ομάδες που θεωρούνται φαβορί και αντιμετωπίζουν δύσκολες δοκιμασίες, με πιθανότητα για έκπληξη.

Πολωνία-Ολλανδία (16:00): Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για την πρεμιέρα του 4ου ομίλου. Δύο ομάδες που αγαπούν να δημιουργούν φάσεις, αλλά έχουν προβλήματα στην άμυνα τους. Και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν εμπόδια, με τους Πολωνούς να μην έχουν τον Λεβαντόφσκι και τους Ολλανδούς να λείπουν Κουπμάινερς, Ντε Γιονγκ. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να ξεπεράσουν τις δυσκολίες τους για να επιτύχουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Και οι δύο ομάδες είναι ανταγωνιστικές, με τους “οράνιε” να έχουν μεγαλύτερη ποιότητα, αλλά παραμένει να φανεί πώς θα αποδειχθούν σε αυτό το μεγάλο τουρνουά, καθώς δεν έχουν φτάσει μακριά στην τελευταία δεκαετία.

Το G/G & over 2,5 goals προσφέρεται στο εξαιρετικό 2.60 στη Stoiximan.

Σλοβενία-Δανία (19:00): Με μεγάλο ενδιαφέρον από την ελληνική πλευρά, αφού η Σλοβενία έχει τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού στο ρόστερ της (Τσέριν, Βέρμπιτς, Σπόραρ). Διαθέτει ταχύτητα στην επίθεση και δημιουργεί φάσεις, με τη δυνατότητα να δυσκολέψει τους Δανούς εάν μεταφράσει κάποια από αυτές σε γκολ. Από την πλευρά τους, οι Δανοί είναι σταθεροί σε μεγάλα τουρνουά και ελπίζουν σε μία παρόμοια πορεία με το προηγούμενο Euro, όπου έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά. Ομάδα με μεγάλη ποιότητα, θα προσπαθήσει να ελέγξει το παιχνίδι και να βρει το γρήγορο γκολ που θα της κάνει τη ζωή ευκολότερη.

Υπάρχουν δύο προτάσεις εδώ. Πρώτον, ένα bet builder στη Stoiximan: Την τελική εστία να βρει ο Χόιλουντ και Over 1,5 κάρτες για τη Σλοβενία με απόδοση 2.52. Δεύτερη επιλογή, να λάβει κίτρινη κάρτα ο Άνταμ Τσέριν με απόδοση 4.15.

Σερβία-Αγγλία (22:00): Το παιχνίδι της ημέρας. Η Σερβία εμφανίζεται με μια εκ νέου εξαιρετική ομάδα, γεμάτη ταλέντο και δείχνει ικανή να εκπλήξει και να φτάσει μακριά στο τουρνουά. Παρόλα αυτά, υπάρχει πάντα η αμφιβολία όταν υπάρχουν προσδοκίες. Με ελληνικό ενδιαφέρον στο ρόστερ της, αφού περιλαμβάνει πολλούς παίκτες που αγωνίζονται στη χώρα μας, η ομάδα του Στοϊκοβιτς θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει τους Άγγλους. Η “τρικούλερή” τώρα επιδιώκει την κατάκτηση του τίτλου, όπως κάθε φορά. Αντιμετωπίζει προβλήματα, αλλά και αποκλείσεις όπως του Γκρίλις, και ο Σάουθγκεϊτ προχωρά σε μια ανανέωση. Είναι το φαβορί, αλλά πρέπει να το αποδείξει στην πράξη, αν και η κατάσταση της ομάδας του είναι ένα μεγάλο ερώτημα, όπως φάνηκε στα φιλικά προετοιμασίας.

Δύσκολη δοκιμασία για τους Βρετανούς, με χαμηλές αποδόσεις που δεν δικαιολογούν το ρίσκο. Επιλέγουμε δύο επιλογές. Πρώτον, ένα bet builder στη Stoiximan: Over 4.5 κόρνερ για την Αγγλία και Over 1.5 κάρτες για τη Σερβία με απόδοση 2.15. Δεύτερον, να πετύχει γκολ ο Τάντιτς με απόδοση 4.15.

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε πιθανές αλλαγές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ