Εμμανουήλ Καραλής: «Νιώθω υπερήφανος και περιμένω με ανυπομονησία το Fly Athens»

Εμμανουήλ Καραλής: «Νιώθω υπερήφανος και περιμένω με ανυπομονησία το Fly Athens»

Σε μια συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε για το «Fly Athens 2024», που θα λάβει χώρα την επόμενη Κυριακή στο Καλλιμάρμαρο, παρέστησαν ο διοργανωτής του event, ο τέταρτος Ολυμπιονίκης και νικητής ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της προηγούμενης Τετάρτης στη Ρώμη, Εμμανουήλ Καραλής, ο συναθλητής του, Πιότρ Λίσεκ, παγκόσμιος πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ, η πρωταθλήτρια Ελένη Πόλακ, και η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, Ελένη Ζωντήρου.

Η Πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ άνοιξε τη συνάντηση τονίζοντας τον υπερήφανο χαρακτήρα της συμμετοχής στη διοργάνωση φέτος σε ένα τόσο ιστορικό μέρος. Εξέφρασε τη χαρά της για τη συμμετοχή τους σε αυτό το γεγονός και τη στήριξη των νέων αθλητών όπως ο Εμμανουήλ Καραλής. Επέσημε τις επιτυχίες των αθλητών και εξέφρασε συγχαρητήρια στον Καραλή για την πρόσφατη κατάκτησή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, καθώς και στους άλλους δύο πρωταθλητές που παρέστησαν.

Ο Εμμανουήλ Καραλής, ως διοργανωτής του event, εξέφρασε τη χαρά του για την ενεργό συμμετοχή του στο μίτινγκ ως ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης. Ανέφερε ότι ο κύριος του στόχος είναι να απολαύσουν όλοι τον αγώνα και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες παρά τον τραυματισμό του στο πόδι. Ακόμη, ανέφερε ότι η πρόσφατη επιτυχία του του δίνει ώθηση για το μέλλον.

Ο Πιότρ Λίσεκ εξέφρασε τη χαρά του για τη συμμετοχή στο μίτινγκ του φίλου του, Μανόλο, και τόνισε τη φιλική σχέση που έχει αναπτύξει με τον Καραλή, όπου κυριαρχεί ο αθλητικός ανταγωνισμός χωρίς να χάνεται η φιλία. Ανέφερε ότι είναι σημαντικό για αυτόν να διατηρεί αυτήν την ισορροπία.

Η Ελένη-Κλαούντια Πόλακ εξέφρασε τη χαρά της για τη συμμετοχή στο μίτινγκ και τονίζοντας την αγάπη της για τους street αγώνες. Ανέφερε ότι ο πρωταρχικός της στόχος είναι να απολαύσει τον αγώνα και επαινεί το χαλαρό περιβάλλον που προσφέρουν αυτοί οι αγώνες.

Ο αγώνας των γυναικών ξεκινά στις 16:00, ενώ αυτός των ανδρών στις 19:00. Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από το ERTFLIX και η είσοδος είναι δωρεάν. Η διοργάνωση υποστηρίζεται από τον Δήμο Αθηναίων-Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. και τον Ολυμπιακό, με την υποστήριξη διεθνών οργανισμών και αθλητικών φορέων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ