Δυσαρέσκεια για τον Σέρτζιο Σκαριόλο στην Βίρτους Μπολόνια

Λίγες μέρες πριν από την έναρξη της σεζόν, φαίνεται ότι υπάρχει ένταση γύρω από τον Σέρτζιο Σκαριόλο στην Βίρτους Μπολόνια. Οι δηλώσεις που έκανε πρόσφατα ο Ιταλός προπονητής δεν άρεσαν στη διοίκηση και σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, υπήρχαν σκέψεις να τον απολύσουν. Παρόλα αυτά, αυτή η απόλυση δεν έγινε αρχικά, αλλά είναι φανερό ότι υπάρχει δυσαρέσκεια για τον έμπειρο προπονητή.

Η μείωση του προϋπολογισμού και η αποχώρηση πολλών παικτών κατέληξαν στο να τον κάνουν να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του στη διοίκηση, όταν τον ρώτησαν για τους στόχους. «Θα πρέπει να ρωτήσετε τη διοίκηση, αυτή μου έδωσε αυτήν την ομάδα για να την καταστήσω ανταγωνιστική κάνοντας ό,τι μπορώ με τα διαθέσιμα μέσα», είχε πει.

Ταυτόχρονα, πρόσθεσε ότι «… φέτος σίγουρα το ρόστερ έχει λιγότερους επιθετικούς παίκτες από πέρυσι», αλλά και ότι «ο Λούντμπεργκ προπονείται καλά με την ομάδα, αλλά αποφασίστηκε από τη διοίκηση να μην συμπεριλαμβάνεται», επιβεβαιώνοντας έτσι ότι η διοίκηση προσπαθεί να απαλλαγεί από το μεγάλο συμβόλαιο του Δανού γκαρντ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ