Δύσκολες στιγμές για τον Παναθηναϊκό AKTOR μετά την ήττα στο ΣΕΦ με 82-76. Ο πρώτος τελικός της Stoiximan GBL σημαδεύτηκε από έντονες διαμαρτυρίες για τις αποφάσεις των διαιτητών Τσιμπούρη, Κατραχούρα και Τσαρούχα στο παρκέ.
Η επιστροφή στις «σκοτεινές» διαδρομές της διαιτησίας
Άμεσα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση μέσω Instagram, θυμίζοντας μια παλιά ιστορία από την εποχή του Γιώργου Βασιλακόπουλου στην ΕΟΚ. Ανακάλεσε στη μνήμη του τα «επτά βήματα» του Βασίλη Σπανούλη σε έναν τελικό, φέρνοντας ξανά στο φως τον ρόλο του διαιτητή Αναστόπουλου σε εκείνη την επίμαχη φάση.
Εστιάζοντας στο σήμερα, ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ προκάλεσε τον κόσμο να του δείξει έστω έναν αγώνα όπου τα ανθρώπινα λάθη λειτούργησαν υπέρ της ομάδας του επί ημερών της νέας διοίκησης. Κατά τη γνώμη του, ο Βασιλακόπουλος τουλάχιστον δεν είχε πολιτικές πλάτες ή συστήματα να τον καλύπτουν όπως συμβαίνει τώρα.
Τι είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
«Τις εποχές του κακού Βασιλακόπουλου πήρατε το πρωτάθλημα με τα επτά βήματα του Σπανούλη μπροστά στα μάτια του Αναστόπουλου. Ναι, του ίδιου διαιτητή που κάποιοι άγνωστοι είχαν δείρει.
Μπορεί κάποιος να μου βρει έναν αγώνα, στη «νέα» εποχή της ΕΟΚ, όπου τα ανθρώπινα διαιτητικά λάθη να ευνόησαν τον Παναθηναϊκό;
Υ.Γ. Ο Βασιλακόπουλος ήταν δηλωμένος ΠΑΣΟΚ. Δεν είχε κανέναν από πίσω να τον στηρίζει».