Δανά Σάβκι στο Μαρκόπουλο για την Επόμενη Σεζόν

Δανά Σάβκι στο Μαρκόπουλο για την Επόμενη Σεζόν

Η 24χρονη πασαδόρος από την Αίγυπτο, Δανά Σάβκι, θα αγωνιστεί με την ομάδα του Μαρκοπούλου την επόμενη σεζόν. Η απόκτησή της ανακοινώθηκε με σκοπό την ενίσχυση της ομάδας στον τομέα της πάσας. Η Δανά αγωνιζόταν στη Ζάμαλεκ της χώρας της και αναδείχθηκε καλύτερη πασαδόρος στο πρόσφατο African Club Championship 2023/24, το οποίο κατέκτησε με την ομάδα της.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής αναφέρει: “Καλωσορίζουμε στην γυναικεία ομάδα του ΑΟ Μαρκοπούλου Revoli την Αιγύπτια Δανά Σάβκι! Η Δανά, 24 ετών (2000), με ύψος 1.81μ, είναι πασαδόρος. Προέρχεται από το πρωτάθλημα της Αιγύπτου και την Ζάμαλεκ, ενώ αναδείχθηκε καλύτερη πασαδόρος στο African Club Championship 2023/24, το οποίο και κατέκτησε.”

Η Δανά Σάβκι επίσης αναδείχθηκε καλύτερη πασαδόρος για την Αίγυπτο στα African Games 2024. Σχετικά με τη συμμετοχή της στην ομάδα του Μαρκοπούλου, δήλωσε: “Ως Αιγύπτια αθλήτρια πάντοτε ονειρευόμουν μία τέτοια ευκαιρία και τώρα που συμβαίνει είμαι ευγνώμων που ο ΑΟ Μαρκοπούλου μου την έδωσε. Ελπίζω σαν ομάδα να εκπληρώσουμε το πεπρωμένο μας προς τη δόξα!”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ