Μπαφές για το «Legend night»: Σκοπός μας να βοηθήσουμε τον Σπανούλη να εκφράσει τα συναισθήματά του

Ο Χρήστος Μπαφές, Team Manager της ΚΑΕ Ολυμπιακός, μίλησε στο Webradio της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για τη μεγάλη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί αύριο (17/09) στο ΣΕΦ, για να τιμήσει τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Μπαφές αναφέρθηκε στις προετοιμασίες που έχουν γίνει και γίνονται στο γήπεδο του Ολυμπιακού, εκφράζοντας την επιθυμία της ομάδας να τιμηθούν και άλλοι παλαίμαχοι παίκτες που ήταν σημαντικοί για την ομάδα.

Αναλυτικά, ο Μπαφές αναφέρθηκε στα εξής:

Για το «Legend night» του Βασίλη Σπανούλη και το φιλικό με την Αρμάνι: «Το ΣΕΦ έχει ήδη ξεκινήσει να ντύνεται με τα στολίδια του για την γιορτή. Έχουμε οργανώσει αρκετά πράγματα για την εκδήλωση, η οποία θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα ολοκληρωθεί πριν τις 21:00. Θα περιμένουμε πολλούς καλεσμένους και πιστεύουμε ότι θα είναι μια αξέχαστη εκδήλωση. Είχαμε προγραμματίσει τη γιορτή εδώ και 2,5 μήνες και ενημερώσαμε τη Σούπερ Λιγκ και όλες τις ομάδες για να μην επέλθει σύγκρουση με άλλο αθλητικό γεγονός. Νομίζω ότι η γιορτή θα είναι απλή και εντυπωσιακή, όπως ο Βασίλης».

Για την προσέλευση του κόσμου στο φιλικό: «Πιστεύουμε ότι το ΣΕΦ θα είναι γεμάτο. Έχουν μείνει περίπου 1000 εισιτήρια διαφόρων τιμών και όλοι θέλουν να είναι κοντά στον Σπανούλη. Οι καλές θέσεις εξαντλήθηκαν γρήγορα, αλλά αυξήθηκε η χωρητικότητα του γηπέδου, οπότε θα υπάρχει περισσότερος κόσμος από ό,τι συνήθως».

Για τη βράβευση των παλαίμαχων παικτών: «Θα προσπαθήσουμε να τιμήσουμε όσους παλαίμαχους του Ολυμπιακού είναι παρόντες στο ΣΕΦ, που θα τιμήσουν επίσης τον Βασίλη Σπανούλη. Η παρουσία τους θα είναι εξίσου συγκινητική με την απόσυρση της φανέλας του Σπανούλη. Ο σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τον Βασίλη να εκφράσει τα συναισθήματά του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ