Ατζούν: «Ο Μαρινάκης μου είπε ότι δεν έχει ακούσει ξανά τόσο θόρυβο όσο στο γήπεδο της Φενέρμπαχτσε»

Ατζούν: «Ο Μαρινάκης μου είπε ότι δεν έχει ακούσει ξανά τόσο θόρυβο όσο στο γήπεδο της Φενέρμπαχτσε»

Αν και ο Ατζούν Ιλιτζαλί έκανε λάθος στην πρόβλεψή του για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε, είχε θετικά λόγια για την τουρκική ομάδα μετά την αποκάλυψη από τους Πειραιώτες.

Ο Τούρκος επιχειρηματίας παραχώρησε συνέντευξη σε κανάλι στο YouTube και αναφέρθηκε σε συνομιλία που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μου είπε ότι δεν έχει ακούσει ξανά τόσο θόρυβο όσο στο γήπεδο της Φενέρ. Ο πιο σημαντικός παράγοντας για να ομορφύνει το ποδόσφαιρο είναι ο κόσμος. Είμαι περήφανος γι’ αυτό.

Η Φενέρ είναι πολύ σημαντική στη ζωή μου. Μετράω τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή μου καθώς υπάρχουν 3-4 πράγματα που σχετίζονται με την ομάδα. Εκφράζεται ένταση τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν φοβόμουν ποτέ ότι οι άλλοι οπαδοί θα θυμώσουν.

Αγαπώ πολύ τους οπαδούς μας. Έχω ερωτευτεί τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε. Είναι προνόμιο να υποστηρίζω την ομάδα, να είμαι δίπλα στους οπαδούς σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Οι δυσκολίες και οι αποτυχίες είναι μέρος του παιχνιδιού, και οι ποδοσφαιριστές μπορούν να παίξουν και άσχημα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ