Άντιτς: «Ο Ομπράντοβιτς σου… ρουφάει την ψυχή, στο τέλος της ημέρας εσύ θα ήσουν ο χαμένος!»

Άντιτς: «Ο Ομπράντοβιτς σου… ρουφάει την ψυχή, στο τέλος της ημέρας εσύ θα ήσουν ο χαμένος!»

Ο Πέρο Άντιτς κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης καριέρας του είχε τη χαρά να συνεργαστεί με δύο από τους μεγαλύτερους προπονητές όλων των εποχών. Μιλάμε για τον αξεπέραστο Ντούσαν Ίβκοβιτς και τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.Κατά τη συμμετοχή του σε μια τηλεοπτική εκπομπή στη χώρα του, ο παλαίμαχος παίκτης μίλησε για τους δύο θρυλικούς προπονητές, επισημαίνοντας ότι ο νυν προπονητής της Παρτίζαν μπορεί να είναι ο καλύτερος σου φίλος, αλλά μπορεί επίσης να απαιτήσει το μέγιστο από εσένα.Οι δηλώσεις του Πέρο Άντιτς:«Ο Ίβκοβιτς είναι ένας από τους μεγαλύτερους προπονητές στην ιστορία. Μετά το Ευρωμπάσκετ του 2011, με πήρε στον Ολυμπιακό. Είναι αυτός που σε εμπνέει, ενώ ο Ομπράντοβιτς είναι πιο σκεπτικός.

Έχει κατακτήσει εννιά Ευρωλίγκες, αλλά παραμένει ξυπνιός μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μελετώντας το ΝΒΑ. Στην προπόνηση μεταδίδει στους παίκτες του τη γνώση του. Έχει σαφείς αρχές και είναι απαιτητικός.

Για 22 ώρες, ο Ομπράντοβιτς είναι ο καλύτερός σου φίλος, αλλά τις υπόλοιπες δύο σου… ρουφάει την ψυχή. Αν σου πει “αυτό είναι ξύλο”, πρέπει να συμφωνήσεις. Αν σου πει “αυτό είναι σίδερο”, επίσης. Αν αμφισβητήσεις, τότε θα κάνεις 80 γύρους και θα δούμε αν ξαναπαραβλήσεις. Με αυτόν, μπορείς να εκφράσεις τη γνώμη σου, αλλά στο τέλος εσύ θα βρεθείς στο χαμένο». Διδάσκει στους παίκτες την πειθαρχία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ