Ανοιχτή προπόνηση για τον Άρη στο «Βικελίδης» την Τετάρτη πριν τον τελικό Κυπέλλου!

Ανοιχτή προπόνηση για τον Άρη στο «Βικελίδης» την Τετάρτη πριν τον τελικό Κυπέλλου!

Με το πρωτάθλημα να έχει ολοκληρωθεί, ο Άρης στρέφει την προσοχή του στον τελικό Κυπέλλου Betsson με τον Παναθηναϊκό (25/05, 20:00) στο Πανθεσσαλικό, ο οποίος θα κρίνει και την είσοδο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν πως η προπόνηση της Τετάρτης (22/05, 19:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είναι ανοικτή στον κόσμο, με τις Θύρες 2 και 3 να είναι ανοιχτές.

Με αυτόν τον τρόπο, δίνεται η ευκαιρία στους οπαδούς να ενθαρρύνουν τους παίκτες πριν τον μεγάλο τελικό, όπου ο Άρης θα αναζητήσει τον πρώτο τίτλο μετά από 54 χρόνια.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Ξημέρωσε εβδομάδα… τελικού. Από σήμερα το επίκεντρο είναι ο τελικός Κυπέλλου το ερχόμενο Σάββατο (25/05) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Τίποτα άλλο.

Ομάδα και κόσμος ετοιμάζονται από σήμερα για το μεγάλο ραντεβού του Σαββάτου.

Η προπόνηση της Τετάρτης (22/05), στο Κλεάνθης Βικελίδης στις 19:00, θα είναι ανοιχτή στο κοινό και με ανοικτές τις Θύρες 2 και 3.

Η τελευταία συνάντησή μας πριν τον τελικό για να ενθαρρύνουμε τους παίκτες, όπως έγινε και μετά τον αγώνα της Κυριακής.

Ευχαριστούμε τους χιλιάδες φιλάθλους μας που γέμισαν το Κλεάνθης Βικελίδης και έδειξαν γιατί είμαστε διαφορετικοί. Η ατμόσφαιρα ήταν συγκλονιστική, η συμπεριφορά άψογη. Ένα μικρό ευχαριστώ είναι λίγο.

* Στη σημερινή προπόνηση το πρωί, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας διαμοιράστηκαν σε δύο ομάδες για διαφορετικές ασκήσεις.

Αύριο, Τρίτη, η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ