Αγγελόπουλος: «Η ΑΕΚ δεν είναι μόνο μπάσκετ, εστιάζεται και σε αναλλοίωτα ιδανικά»

Ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε για τη φιλοσοφία της μπασκετικής ΑΕΚ κατά την παρουσίαση της ομάδας, που πλέον λέγεται ΑΕΚ Bettson BC, σε συνδυασμό με την προβολή της ταινίας «1968». Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ τόνισε:

«Η ταινία είχε αρχικά τον τίτλο “Ρήγμα στο χρόνο”. Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς, συνέβησαν πολλά και εμείς η ομάδα μας κατάφερε να κατακτήσει τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο.

Αλλάξαμε τον τίτλο σε 1968 για να γίνει πιο δυνατός και μελωδικός. Η ταινία κέρδισε 12 διεθνή βραβεία.

Είμαστε υπερήφανοι για αυτό που έχουμε επιτύχει. Η ΑΕΚ δεν επικεντρώνεται μόνο στο μπάσκετ, υπάρχουν αναλλοίωτα ιδανικά που κρατάμε και που επενδύουμε επάνω τους.

Έχουμε πραγματοποιήσει κοινωνικές δράσεις σε όλους τους τομείς και άλλες που δεν είναι γνωστές. Αυτές τις αξίες τις μοιραζόμαστε και προχωράμε μπροστά».

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της Betsson, Θάνος Μαρίνος, τόνισε αναφερόμενος στην ομάδα: «Είναι προνόμιο και τιμή να έχετε έναν τέτοιο προπονητή. Είναι προνόμιο να παίζετε σε αυτήν την ομάδα. Έχουμε πάθος για τις αξίες που εκπροσωπεί η ομάδα και την υποστηρίζουμε.

Η συνεργασία με την ΑΕΚ αποτελεί μία από τις καλύτερες χορηγίες, τόσο από άποψη αποτελεσμάτων, όσο και σε περαιτέρω κοινωνικό πλαίσιο. Μπορεί να υπήρχαν καλύτερες προοπτικές, αλλά προχωράμε. Προχωράμε προς το μέλλον, που θα είναι και το καλύτερο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ