«Αυτό ήταν το κακότερο πέναλτι που έχω δει»: Η αποκλειστική στιγμή της Έβερτον και η αστοχία του Ονάνα! (βιντεο)

«Αυτό ήταν το κακότερο πέναλτι που έχω δει»: Η αποκλειστική στιγμή της Έβερτον και η αστοχία του Ονάνα! (βιντεο)

Όταν το βλέπεις, το ξαναβλέπεις, το παίζεις ξανά στο replay και ακόμα δεν μπορείς να καταλάβεις τι συνέβη. Αυτό ίσχυε ανέξοδα, ανεξαρτήτως εάν υποστηρίζεις την Έβερτον ή όχι και δεν σε νοιάζει η πορεία της στο Λιγκ Καπ.

Για να το διαπιστώσετε, πρέπει να δοκιμάσετε. Ο λόγος για τον αγώνα μεταξύ της Έβερτον και της Φούλαμ στο «Γκούντισον Παρκ», όπου η ομάδα του Σον Ντάις βρέθηκε να χάνει με 1-0, φαίνονταν να είναι εκτός αγώνα, αλλά βρήκε τον απαραίτητο ευρωπαϊκό ρυθμό.

Ο Μπέντο έκανε το 1-1 και έτσι η πρόκριση στα ημιτελικά αποφασίστηκε μέσω πέναλτι. Μετά από μιασφάλεια από την κάθε ομάδα, η Έβερτον φάνηκε να ωφελείται περισσότερο ενώ φαινόταν ότι ο Αμαντού Ονάνα θα ήταν αυτός που θα της εξασφάλιζε την πρόκριση στο Λιγκ Καπ.

Ευστοχούσε και τα πράγματα φαινόταν να επιλύονται, αλλά κάπου εκεί ήρθε, ένα από τα χειρότερα πέναλτι του διαγωνισμού. Ο Ονάνα αστόχησε, δεν επιλέγοντας καμία γωνία, καθώς το πέναλτι ήταν ιδιαίτερα αργό και ο Λένο απλώς έκανε ένα βήμα προς τα δεξιά και απέκρουσε.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα, όταν η Φούλαμ εξασφάλισε την πρόκριση στους «4» του Λιγκ Καπ, με πέναλτι του Ντεκόρντοβα Ριντ. Και ναι, ο Ονάνα ήταν…μοιραίος!

Μπορείτε να το διαπιστώσετε:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ