Ο Βύρων Παπαδόπουλος συνεχίζει στην ΑΕΚ, με στόχο την περαιτέρω ανοδική πορεία της ομάδας χάντμπολ γυναικών.
Ανανέωση Συνεργασίας με τον Βύρωνα Παπαδόπουλο στην ΑΕΚ
Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή του τμήματος χάντμπολ γυναικών, Βύρωνα Παπαδόπουλο. Η απόφαση αυτή έρχεται μετά την επιτυχημένη πορεία της ομάδας την περσινή σεζόν στην Α1, όπου κατέκτησε την τέταρτη θέση και εξασφάλισε ένα σημαντικό ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Ο 39χρονος τεχνικός παραμένει στο τιμόνι της ΑΕΚ με στόχο να οδηγήσει την ομάδα σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Η ανακοίνωση της Ένωσης υπογραμμίζει την ικανοποίηση για την επίτευξη των στόχων της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, κάτι που οδήγησε στην επέκταση της συνεργασίας.
Δηλώσεις του Βύρωνα Παπαδόπουλου
Σε δηλώσεις του στο aek.gr, ο Βύρων Παπαδόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ και τη νέα αγωνιστική χρονιά. Είναι, πάνω απ’ όλα, μια συνεργασία εμπιστοσύνης και ξεκάθαρος στόχος όλων μας είναι να φτάσουμε την ομάδα μας ακόμα πιο ψηλά. Ακολουθούμε πιστά το πλάνο που υπάρχει από την περυσινή σεζόν με σταθερά βήματα και γερές βάσεις ώστε η ΑΕΚ να πρωταγωνιστεί και στο χάντμπολ γυναικών».
Η ανακοίνωση κλείνει με το σύνθημα: «Βύρωνα, πάμε ΜΑΖΙ ακόμα ψηλότερα».
Η παραμονή του Βύρωνα Παπαδόπουλου σηματοδοτεί τη συνέχεια ενός πλάνου που στοχεύει στην καθιέρωση της ΑΕΚ ως πρωταγωνίστρια δύναμη και στο γυναικείο χάντμπολ.