10.000 μαθητές συμμετείχαν στο πρόγραμμα “Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” της Stoiximan

10.000 μαθητές συμμετείχαν στο πρόγραμμα “Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” της Stoiximan

Το πρόγραμμα “Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” της Stoiximan προσέφερε πλούσιες εκπαιδευτικές εμπειρίες σε περισσότερους από 10.000 μαθητές και μαθήτριες από όλη την Ελλάδα, χωρίς κόστος. Οι συμμετέχοντες αναπτύχθηκαν γνωστικά, απέκτησαν νέες δεξιότητες και διασκέδασαν μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες.

Φέτος, στον ένατο κύκλο του προγράμματος, πάνω από 750 μαθητές ειδικής αγωγής συμμετείχαν μαζί με μαθητές γενικής αγωγής, ενώ σημαντική στιγμή αποτέλεσε η συμμετοχή διακεκριμένων αθλητών της Stoiximan, όπως ο Σπύρος Γιαννιώτης και η Βασιλική Μιλλούση, σε εκπαιδευτικές δράσεις.

Το πρόγραμμα της Stoiximan υλοποιείται από το 2017 και έχει ωφελήσει πάνω από 62.000 μαθητές από όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες σε όλη την Ελλάδα. Οι εκπαιδευτικές δράσεις σχεδιάζονται ειδικά για να απευθύνονται σε όλους τους μαθητές, ανεξάρτητα από την τοποθεσία τους.

Η Ιωάννα Κοζαδίνου, Corporate Responsibility Senior Manager της Kaizen Gaming, δήλωσε: “Στη Stoiximan πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση και η πρόσβαση σε πολιτιστικές δραστηριότητες είναι βασικά εργαλεία για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας. Μέσω του προγράμματος ‘Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν’, επιδιώκουμε να προσφέρουμε πλούσια ερεθίσματα και γνώσεις σε όσους αναζητούν περισσότερες ευκαιρίες για μάθηση και πρόοδο.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ