Τσιτσιπάς – Ζβέρεφ 2-0: Άνετη πρόκριση στα ημιτελικά

Τσιτσιπάς – Ζβέρεφ 2-0: Άνετη πρόκριση στα ημιτελικά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να κερδίσει με άνεση τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ (2-0) και να προκριθεί στα προημιτελικά του Paris Masters. Ο Έλληνας τενίστας είχε μια δύσκολη αρχή στο πρώτο σετ αλλά τελικά το κέρδισε και κατάφερε να κρατήσει τον προβάδισμα στο δεύτερο σετ για να κερδίσει τον αγώνα. Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Χατσάνοφ.

Επιπλέον, με αυτή τη νίκη, εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα ATP Finals.

Η αναμέτρηση

Ο Τσιτσιπάς κατάφερε να κάνει break από την αρχή και να αποκτήσει τον έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή. Ωστόσο, η κούραση τον επηρέασε και οδήγησε τον Έλληνα τενίστα να κάνει πολλά λάθη, δίνοντας την ευκαιρία στον Ζβέρεφ να επιστρέψει και να στείλει το ματς στο tie break. Παρά το γεγονός ότι τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ, συνέχισε τον αγώνα κανονικά και κατάφερε να κερδίσει με 7-6.

Το δεύτερο σετ ήταν μια διαφορετική ιστορία, καθώς ο Τσιτσιπάς κατάφερε και πάλι να κάνει break και να δυσκολέψει τα πράγματα για τον εαυτό του. Οι δύο τενίστες κατάφεραν να κρατήσουν το σερβίς τους, με αποτέλεσμα ο Τσιτσιπάς να κερδίσει την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά με 6-4.

Τα σετ: 7-6, 6-4

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ