Στίβος: Δυνατές ελληνικές συμμετοχές σε μίτινγκ της Ευρώπης

Στίβος: Δυνατές ελληνικές συμμετοχές σε μίτινγκ της Ευρώπης

Ο Μίλτος Τεντόγλου θα ταξιδέψει το Σάββατο για τη Γαλλία, προκειμένου να λάβει μέρος στο μίτινγκ που θα διεξαχθεί στο Παρίσι την Κυριακή (11/2).

Ο “χρυσός” ολυμπιονίκης του Τόκιο άνοιξε τη χρονιά με 8,09 μ. στην Οστράβα πριν λίγες ημέρες, αλλά δεν είχε τη μεγάλη επίδοση. Ωστόσο, ήταν ικανοποιημένος αφού εντόπισε τα λάθη που τον εμπόδισαν να πετύχει μεγαλύτερη επίδοση.

Ο άλτης Γιώργος Πομάσκι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και στοχεύει σε μια εξαιρετική σεζόν με αποκορύφωμα το Παγκόσμιο της Γλασκόβης. Ο Έρβαν Κονατέ έχει κατακτήσει φέτος τα 8,04 μ. και είναι ο μοναδικός μετέχων στο μήκος που έχει ξεπεράσει τα 8,00 μέτρα.

Επίσης, στο μίτινγκ θα βρεθεί ο επί κοντώ πρωταθλητής Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος έχει τον στόχο να βελτιώσει την επίδοσή του και να ανακαλύψει τα αλλαγή που χρειάζονται στην τεχνική του. Επίσης, η Τατιάνα Γκούσιν ελπίζει να ξεπεράσει το ύψος των 1,93μ. που έχει φλερτάρει αυτή την εβδομάδα. Τέλος, ο πρωταθλητής ύψους Αντώνης Μέρλος θα λάβει μέρος σε αγώνα ύψους στις Βρυξέλλες το Σάββατο (10/2).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ