Σπουδαία επιτυχία για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο διπλό

Σπουδαία επιτυχία για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο διπλό

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Ρόμπιν Χάασε κατάφεραν να επιτύχουν μια σημαντική νίκη ενάντια σε ένα από τα κορυφαία διδύματα του παγκοσμίου τένις.

Ο Έλληνας και ο Ολλανδός αθλητής χρειάστηκαν να ανατρέψουν ένα αποτέλεσμα 1-0 σετ προς όφελος των αντιπάλων τους για να επιτύχουν μια σπουδαία νίκη ενάντια στους Λάμονς και Γουίθροου και να προκριθούν στον επόμενο γύρο του τουρνουά στη Σαγκάη.

Το πρώτο σετ διέφυγε από τα χέρια του Τσιτσιπά και του Χάασε, όταν οι δύο αμερικανικοί αντίπαλοι τους πραγματοποίησαν ένα break στο 3-2, με αποτέλεσμα οι Λάμονς και Γουίθροου να προηγηθούν με 5-2. Τελικά, το πρώτο σετ ολοκληρώθηκε με έναν αγώνα από κάθε πλευρά και τους Αμερικανούς να προηγούνται μετά από 29 λεπτά (6-3).

Ο Τσιτσιπάς και ο Χάασε ξεκίνησαν ιδανικά το δεύτερο σετ. Κατάφεραν να πάρουν ένα early break και να κατακτήσουν μια σημαντική προβολή για τη συνέχεια. Ο Έλληνας και ο Ολλανδός παίκτης διατήρησαν στη συνέχεια τα σερβίς τους, μερικές φορές εύκολα και άλλες φορές δύσκολα, με αποτέλεσμα να κατακτήσουν το δεύτερο σετ μετά από 31 λεπτά (3-6).

Στο tie break που θα κρίνει τη νίκη, ο Στέφανος και ο συμπαίκτης του ήταν πιο έτοιμοι και το κατάφεραν με 10-8. Ένα εκπληκτικό return από τον Έλληνα πρωταθλητή έκανε τη διαφορά στο 8-7. Το σκορ έφτασε στο 9-7 και μετά από ένα εξαιρετικό σερβίς του ίδιου του Τσιτσιπά, οι δύο παίκτες προκρίθηκαν.

Στον επόμενο γύρο, θα αντιμετωπίσουν τους Άλεξ Ντε Μινόρ και Μαξ Πουρσέλ, οι οποίοι νίκησαν πριν λίγες ώρες τον πρώτο του ταμπλό, Όστιν Κράιτσεκ και Ιβάν Ντόντιγκ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ