Σίνερ: “Θα είναι δύσκολα αύριο εναντίον του Τσιτσιπά”

Σίνερ: “Θα είναι δύσκολα αύριο εναντίον του Τσιτσιπά”

Ο Ιταλός τενίστας Γιανίκ Σίνερ (Νο2 στον κόσμο) κατάφερε να επικρατήσει δύσκολα του Χόλγκερ Ρούνε με σκορ 6-4, 6-7, 6-3, μετά από ένα μακροχρόνιο παιχνίδι διάρκειας 2 ωρών και 41 λεπτών, στα πλαίσια των προημιτελικών του Masters του Μόντε Κάρλο. Αύριο (13/4) θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά που κέρδισε με 6-4, 6-2 τον Κάρεν Κατσάνοφ, με στόχο μια θέση στον τελικό.

“Ήταν ένας αγώνας που απαιτούσε πολλή προσπάθεια για να τον κερδίσω”, δήλωσε ο Σίνερ μετά τον αγώνα. “Δεν είναι ποτέ εύκολο να αγωνίζεσαι εναντίον του, ειδικά σε τέτοιες συνθήκες. Είμαι ευχαριστημένος για τη νίκη μου σήμερα και για το επίπεδο παιχνιδιού που παρουσίασα. Αισθάνομαι ότι προχώρησα σήμερα..

Ο αυριανός αγώνας με τον Τσιτσιπά προβλέπεται δύσκολος: “Αύριο θα είναι σίγουρα δύσκολος”, επεσήμανε. “Ο Στέφανος παίζει καλά αυτή τη στιγμή, οπότε θα δούμε τι μπορώ να επιτύχω αύριο”.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει το προβάδισμα με 5-3 στα προηγούμενα παιχνίδια με τον Γιανίκ Σίνερ, με τον 22χρονο Ιταλό να κερδίζει τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις τους σε Ρότερνταμ και στο Nitto ATP Finals.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ