Πώς κλείνει το πρώτο μέρος σε επαγγελματικές λίγκες για Έλληνες αθλητές

Πώς κλείνει το πρώτο μέρος σε επαγγελματικές λίγκες για Έλληνες αθλητές

Τρεις επαγγελματικές λίγκες του τένις τραπέζι κατέληξαν στην Πολωνία, την Σουηδία και τη Γαλλία με συμμετοχή Έλληνων αθλητών. Ο αρχικός γύρος ολοκληρώθηκε στην Πολωνία, ενώ στην Σουηδία έκλεισε ο πρώτος γύρος και άρχισε ο δεύτερος. Συνολικά, 5 αθλητές και 3 αθλήτριες των εθνικών ομάδων μας συμμετείχαν στα πρωταθλήματα των χωρών αυτών.

Ορισμένοι από τους αθλητές μας συμπεριλαμβάνουν τον Παναγιώτη Γκιώνη, τον Κωνσταντίνο Αγγελάκη, τον Γιάννη Σγουρόπουλο, τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο, τον Γιώργο Σταματούρο, την Κατερίνα Τόλιου, την Αλίκη Κιούφη και τη Δήμητρα-Θωμαΐς Τσεκούρα.

Στην Σουηδία, ο Σγουρόπουλος κατέλαβε την κορυφή της βαθμολογίας με την Έσλοβ. Αντίστοιχα, οι επιδόσεις των άλλων αθλητών μας στις διάφορες χώρες περιλαμβάνουν μερικές εντυπωσιακές νίκες και ήττες. Ειδικότερα, ο Κωνσταντινόπουλος κατέχει την κορυφαία θέση στις ατομικές στατιστικές στην Σουηδία.

Στην Γαλλία, η εκπροσώπηση μας περιορίζεται στο γυναικείο φύλο. Η Τόλιου και η Κιούφη συμμετείχαν στην Pro B, με τον πρώτο γύρο να έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Στη Πολωνία, η πρώτη φάση ολοκληρώθηκε με τη Μπογκόρια του Γκιώνη να καταλαμβάνει την πρώτη θέση στη βαθμολογία. Ο Αγγελάκης και ο Σγουρόπουλος βρίσκονται και αυτοί σε καλές θέσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ