Ολυμπιακός: Σφράγισε συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα για τα 100 και 80 χρόνια ζωής αντίστοιχα

Ολυμπιακός: Σφράγισε συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα για τα 100 και 80 χρόνια ζωής αντίστοιχα

Σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, βρέθηκε στο Βελιγράδι.

Εκεί, υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τον αντίστοιχο του Ερυθρού Αστέρα για να γιορτάσουν τα 100 χρόνια των Πειραιωτών και τα 80 της ομάδας από τη Σερβία.

«Ο Ολυμπιακός είναι η Ρεάλ της Ελλάδας» – Μυστικά από το ρόστερ της νέας σεζόν

Ένα μήνυμα από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό:

«Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας στο Βελιγράδι για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού και τα 80 του Ερυθρού Αστέρα. Αδέρφια για πάντα!»

Η επίσημη ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αναφέρει:

«Ένα ιστορικό μνημόνιο υπέγραψαν ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας, ενόψει των 100 και 80 χρόνων τους αντίστοιχα, το 2025. Στην εκδήλωση στο Βελιγράδι, ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Μιχάλης Κουντούρης, μαζί με τον Πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα, Ζβέζνταν Τέρζιτς, ανακοίνωσαν τη συμφωνία συνεργασίας.

Ένα μήνυμα από τον κ. Κουντούρη: «Χαίρετε όλοι,

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που βρισκόμαστε εδώ σήμερα. Η επόμενη χρονιά είναι ιστορική τόσο για τον Ολυμπιακό με τα 100 χρόνια, όσο και για τον Ερυθρό Αστέρα με τα 80.

Οι δύο σύλλογοι είναι βαθιά συνδεδεμένοι, με πλούσια κοινή ιστορία και λαϊκή βάση που μας ενώνει παντού. Κάθε παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ερυθρό Αστέρα είναι μια πραγματική γιορτή, με συνθήματα και τραγούδια από τους οπαδούς μας. Η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο, η ανταγωνιστική μας δύναμη, το πάθος, μας ενώνει σαν δύο μεγάλες ομάδες, που διεκδικούν τίτλους κάθε χρόνο. Η ιστορία γράφεται με τα κύπελλα!

Θέλουμε να ενισχύσουμε αυτούς τους ιστορικούς δεσμούς για τα επόμενα χρόνια, σε όλα τα επίπεδα.

Γι’ αυτό σήμερα, ανακοινώνουμε την υπογραφή ενός μνημονίου συνεργασίας, με σημαντική σημασία για τον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα, δύο μεγάλους αθλητικούς συλλόγους που ανταλλάσσουν απόψεις, επικοινωνούν ακόμη καλύτερα και σχεδιάζουν κοινές δράσεις με ανθρωπιστική και κοινωνική προοπτική, προωθώντας τις δράσεις τους μέσω των κοινωνικών δικτύων».

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, συμμετείχε σε πέντε ευρωπαϊκούς τελικούς αυτή τη σεζόν»

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Ζβέζνταν Τέρζιτς, αντήχησε: «Ό,τι είναι ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα, αυτός είναι ο Ερυθρός Αστέρας στη Σερβία. Δύο επιτυχημένοι σύλλογοι στις χώρες τους και στην Ευρώπη. Δύο φίλοι με μια ισχυρή φιλία. Θέλω να συγχαρώ τον Ολυμπιακό για τη συμμετοχή του σε πέντε ευρωπαϊκούς τελικούς αυτή τη σεζόν και τα πολλά τρόπαια που κατέκτησε στα πέντε από τα βασικά ομαδικά αθλήματα».

Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας στο Βελιγράδι, γιορτάζοντας τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού και τα 80 του Ερυθρού Αστέρα!

Όσον αφορά στη συμφωνία, Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας επισημοποιούν την προηγούμενη αθλητική, εκπαιδευτική και επιχειρηματική συνεργασία τους. Στόχος τους είναι η βελτίωση της επικοινωνίας, η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών, η συνεργασία στον τομέα του αθλητισμού και η προώθηση της κοινωνικής ευθύνης και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Οι δύο σύλλογοι, με πλούσια ιστορία στον αθλητισμό, επιβεβαιώνουν ότι οι δραστηριότητές τους συμπίπτουν στο αθλητικό περιβάλλον και στη λειτουργία προς το γενικό καλό και το κοινό συμφέρον. Η συνεργασία τους έχει ως βάση την επικοινωνία, την αλληλοστήριξη και την εμπιστοσύνη, διατηρώντας την εταιρική σχέση και τη φιλία.

Με τα παραπάνω, Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας σκιαγραφούν την βελτίωση της συνεργασίας τους, με στόχο το κοινό επιτυχημένο αποτέλεσμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ