Ολυμπιακός: Η Αρτακιανού αναδείχθηκε MVP της 1ης αγωνιστικής της Volley League

Ολυμπιακός: Η Αρτακιανού αναδείχθηκε MVP της 1ης αγωνιστικής της Volley League

Η Μαριαλένα Αρτακιανού κέρδισε το βραβείο της πολυτιμότερης αθλήτριας (MVP) στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League Γυναικών.

Η διεθνής λίμπερο του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετική στην πρεμιέρα απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ., καθώς βοήθησε σημαντικά στην νίκη με 3-0 σετ. Η Αρτακιανού είχε 67% υποδοχή, με 42% από αυτές να είναι άριστες, ενώ έκανε πολλές άμυνες που προάγαναν επιθέσεις για τις συμπαίκτριές της.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Αρτακιανού αναδεικνύεται ως πολυτιμότερη αθλήτρια της αγωνιστικής. Η πρώτη φορά ήταν τη σεζόν 2022-23, φορώντας τη φανέλα της Α.Ε.Κ..

«Είμαστε πολύ χαρούμενες που ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με μια νίκη, και μάλιστα εντός έδρας. Είχαμε κάνει καλή προετοιμασία για τον ΠΑΟΚ και δεν του επιτρέψαμε να παίξει το παιχνίδι του. Μπήκαμε συγκεντρωμένες, ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή μας και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη» δήλωσε αρχικά η Μαριαλένα Αρτακιανού, αναφερόμενη στο φετινό πρωτάθλημα:

«Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό από το περσινό. Όλες οι ομάδες έχουν αναβαθμιστεί και φέτος θα προσφέρουν όμορφα και δυνατά παιχνίδια. Εύχομαι ο κόσμος να γεμίσει τα γήπεδα και να απολαύσει το βόλεϊ. Μακάρι να καταφέρουμε κάποια στιγμή να μας δείξει και η τηλεόραση για να μας δει ο κόσμος» πρόσθεσε.

Ολοκληρώνοντας, αφιέρωσε το βραβείο της MVP: «Χαίρομαι που στην πρώτη μας νίκη είμαι η MVP. Θέλω να το αφιερώσω στην οικογένειά μου και στους φίλους μου που με στηρίζουν σε ότι και να κάνω. Φυσικά, επίσης, στις συμπαίκτριές μου και στον προπονητή μας, με τον οποίο δουλεύουμε σκληρά καθημερινά στο γήπεδο για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Η κορυφαία επτάδα της 1ης αγωνιστικής:

eptada 1i

Πασαδόρος: Jovana Gogic (Ηλυσιακός Α.Ο.) 8π. (6/8 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ).

Διαγώνια: Panni Petovary (Α.Σ.Π. Θέτις) 24π. (17/40 επ., 5 άσσοι, 2 μπλοκ).

Ακραίες: Michaela Mlejnkova (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.) 12π. (11/18 επ., 1 μπλοκ, 37% υπ. – 16% άριστες), Vanessa Agbortabi (Ηλυσιακός Α.Ο.) 23π. (17/38 επ., 3 άσσοι, 3 μπλοκ, 45% υπ. – 35% άριστες).

Κεντρικές: 
Ιωάννα Κασδοβασίλη (Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil) 9π. (5/10 επ., 4 μπλοκ), Martina Samadan (Παναθηναϊκός Α.Ο.) 14π. (10/16 επ., 2 άσσοι, 2 μπλοκ).

Λίμπερο: 
Μαριαλένα Αρτακιανού (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.) Λ, (67% υπ. – 42% άριστες).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ