Χαμός στη Σουηδία λόγω του γκολ που ακυρώθηκε επειδή ο τερματοφύλακας είχε πάει στην τουαλέτα!

Χαμός στη Σουηδία λόγω του γκολ που ακυρώθηκε επειδή ο τερματοφύλακας είχε πάει στην τουαλέτα!

Μία διαμάχη ξέσπασε ανάμεσα σε δύο ερασιτεχνικές ομάδες στη Σουηδία, λόγω ενός γκολ που σημειώθηκε χωρίς τερματοφύλακα! Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Ινφιάρδεν και Σουνάνα που έγινε στις 26 Απριλίου βρίσκεται υπό δικαστική εξέταση, μετά την ένσταση της πρώτης ομάδας για το γκολ που ακυρώθηκε.

Με το σκορ στο 4-3 και αφού είχε γίνει μικρή διακοπή λόγω του πυκνού χιονιού στην περιοχή, ο τερματοφύλακας της Σουνάνα αποχώρησε για λίγο στην τουαλέτα. Ο αγώνας άρχισε ξανά χωρίς εκείνον, και οι αντίπαλοι εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση για να σκοράρουν με ένα μακρινό σουτ που ισοφάρισε το σκορ στο 4-4. Ωστόσο, ακολούθησαν διαμαρτυρίες από τους συμπαίκτες του γκολκίπερ, με αποτέλεσμα το διαιτητή να ακυρώσει το γκολ.

Η ομάδα της Ινφιάρδεν κατήγγειλε το περιστατικό στην τοπική ποδοσφαιρική αρχή, η οποία αναμένεται να λάβει απόφαση την Τετάρτη, 8 Μαΐου. Ο προπονητής της Ινφιάρδεν, Μπιορν Λίντστρεμ, εξέφρασε τη λύπη του για τον τερματοφύλακα και την αδιαφορία των συμπαικτών που συνέχισαν το παιχνίδι χωρίς εκείνον, εκφράζοντας την ελπίδα ότι η ομάδα του θα δικαιωθεί.

Open goal equaliser in Swedish 5th tier with the goalkeeper still in the bathroom after snow shovelling break
byu/unvobr insoccer

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ