Ίσως τρεις ακόμα αναμετρήσεις μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην επιτραπέζια αντισφαίριση ανδρών μέσα σε έναν μήνα

Ίσως τρεις ακόμα αναμετρήσεις μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην επιτραπέζια αντισφαίριση ανδρών μέσα σε έναν μήνα

Οι δύο κορυφαίοι στην επιτραπέζια αντισφαίριση ανδρών, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, μάλλον θα συναντηθούν τρεις φορές μέσα σε έναν μήνα.

Έχουν ήδη αναμετρηθεί δύο φορές για το πρωτάθλημα και υπάρχει πιθανότητα να δώσουν μάχη τρεις ακόμα φορές μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Ο τελικός του Τοπικού Κυπέλλου Αττικής ανδρών αποτελείται από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ενώ η πορεία τους στα πλέι οφ της Α1 κατηγορίας μπορεί να τους οδηγήσει και στον τελικό. Το Κύπελλο Ελλάδας είναι ακόμα μια δυνατή αναμέτρηση μεταξύ τους που μπορεί να συμβεί προς το τέλος Μαΐου.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια, με τον Παναθηναϊκό να ακολουθεί στη δεύτερη. Συνεπώς, η αναμέτρησή τους στον τελικό φαίνεται πιθανή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στο Τοπικό Κύπελλο Αττικής γυναικών υπάρχουν αξιοσημείωτες εξελίξεις με την ΑΕΚ να έχει ήδη κατακτήσει μια θέση στον τελικό.

Το πρόγραμμα των επερχόμενων αναμετρήσεων αναμένεται να ανακοινωθεί στην πορεία, ωστόσο οι ενδιαφερόμενοι περιμένουν με ανυπομονησία τον τελικό.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το Κύπελλο Ελλάδας 2024 έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 25-26/05 στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης στην Κοζάνη, δίνοντας τη δυνατότητα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να συναντηθούν και σε αυτή τη διοργάνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ