Οι κληρώσεις για τους Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο Indian Wells

Οι κληρώσεις για τους Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο Indian Wells

Στην πρεμιέρα του στο Indian Wells, ο Τσιτσιπάς θα αναμετρηθεί είτε με τον Ντάνιελ Αλτμάιερ είτε με έναν qualifier. Αν προχωρήσει, πιθανόν να αντιμετωπίσει τον Φράνσις Τιαφό στον 3ο γύρο. Από εκεί, ο Αμερικανός θα παίξει εναντίον Ντούσαν Λάγιοβιτς ή Εμίλ Ρουουσουβουόρι.

Στον 4ο γύρο, ο Τσιτσιπάς ενδέχεται να συναντήσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ, που βρίσκεται στο Νο.5 του ταμπλό. Στον 3ο γύρο, ο Ρούμπλεφ έχει ως πιθανούς αντιπάλους τον Άντι Μάρεϊ και τον Γίρι Λεχέτσκα.

Το ταμπλό τελικά φτάνει στα ημιτελικά, όπου Τσιτσιπάς, Ρούμπλεφ και Σίνερ μπορεί να συναντήσουν τον Κάρλος Αλκαράθ. Στον άλλον ημιτελικό, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, που ανέβηκε στο Νο.1, θα αγωνιστεί.

Η Σάκκαρη, που βρίσκεται στο Νο.9 του ταμπλό, προχωρά αυτόματα στον 2ο γύρο. Εκεί, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια ανάμεσα σε Διάνα Σνάιντερ και Άνα Μπόγκνταν. Στον 3ο γύρο, πιθανές αντιπάλες της είναι η Καρολίν Γκαρσία, η Σοφία Κένιν ή η Βικτόρια Τόμοβα.

Πιθανές αντιπάλες για τη Σάκκαρη στον επόμενο γύρο είναι οι Τζέσικα Πεγκούλα, Καρολίνα Πλίσκοβα και Λέιλα Φερνάντεζ. Στα προημιτελικά, μπορεί να αποφασιστεί μια συνάντηση με την Αρίνα Σαμπαλένκα (Νο.2) ή την Ελίνα Σβιτόλινα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ