Ο Σίνερ λέει ότι το Australian Open δεν τον άλλαξε, παραμένει ο ίδιος άνθρωπος

Ο Σίνερ λέει ότι το Australian Open δεν τον άλλαξε, παραμένει ο ίδιος άνθρωπος

Ο Γιανίκ Σίνερ έχει τα πόδια σταθερά στο έδαφος, παρά την τεράστια αναγνώριση που απολαμβάνει στην Ιταλία μετά τη νίκη του στο Australian Open. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην έδρα της ιταλικής ομοσπονδίας αντισφαίρισης στη Ρώμη σήμερα (31/1), δήλωσε: «Είμαι ακριβώς ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν πριν από τη νίκη μου».

«Αισθάνομαι την αγάπη του κόσμου, αλλά παραμένω απλά το ίδιο αγόρι που ήμουν πριν από δύο εβδομάδες», πρόσθεσε ο πρώτος Ιταλός που κατέκτησε το Australian Open.

Ο Σίνερ εξέφρασε επίσης την ανησυχία του για το μέλλον, δηλώνοντας: «Αν και χαίρομαι που μοιράζομαι αυτά τα συναισθήματα, γνωρίζω πως η επιτυχία μου στο Australian Open δεν εγγυάται το μέλλον», χαμογέλασε ο Σίνερ.

Αναφορικά με τους επόμενους στόχους του, τόνισε πως ο στόχος του για τη χρονιά είναι να έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στα Grand Slam της σεζόν, ενώ εξήγησε πως το όνειρό του ήταν πάντα να κερδίσει ένα Grand Slam και ότι προσβλέπει να επιστρέψει στη δουλειά για να επιτύχει και πάλι αυτή την αίσθηση.

Παράλληλα, μίλησε για την πρόοδο του στον κόσμο του τένις, λέγοντας πως πρέπει ακόμη να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, τη δύναμή του, την αντοχή του, καθώς και άλλες πτυχές της τεχνικής του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ