Ο Ναδάλ δηλώνει: «Δεν μπορώ να σερβίρω στο απόλυτο μου»

Ο Ναδάλ δηλώνει: «Δεν μπορώ να σερβίρω στο απόλυτο μου»

Ο Ράφα Ναδάλ επέστρεψε στις νίκες στο αγαπημένο του τουρνουά, το Open της Βαρκελώνης, μετά από 102 ημέρες από τον τελευταίο επίσημο αγώνα του στο Μπρίσμπεϊν. Ο 37χρονος Ισπανός, με 22 Grand Slam τίτλους, ανέβηκε στη θέση 646 στον κόσμο, αλλά κέρδισε τον Φλάβιο Κομπόλι με 6-2, 6-3 στην ATP 500 διοργάνωση.

Μετά το ματς, ο Ναδάλ αντιμετώπισε την αποθέωση των οπαδών του και δήλωσε: «Ήταν πολύ δύσκολο. Ήταν δύσκολο να διαχειριστώ όλα και να προσπαθήσω να κάνω σωστές κινήσεις σε ένα τουρνουά που μου συνιστά ιδιαίτερη σημασία. Ήταν δύσκολο αλλά τα κατάφερα και είχα τον έλεγχο. Τώρα πρέπει να δω αν μπορώ να συνεχίσω έτσι», είπε συγκινημένος.

«Για μένα το σημαντικό είναι η βελτίωση. Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούσα να κάνω και θα μπορούσαν να με βοηθήσουν να παίξω καλύτερα. Ελπίζω αύριο να είμαι καλύτερα και φυσικά στα επόμενα τουρνουά σε Μαδρίτη και Ρώμη. Προσπάθησα να μην βάλω όλη μου τη δύναμη στο σερβίς. Δεν είμαι σε θέση να σερβίρω στο απόλυτο. Δεν αισθάνθηκα πόνους, αλλά δεν έχω καταφέρει να σερβίρω καλά τους τελευταίους δύο μήνες. Απλά προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ και πρέπει, χωρίς να υπερβαίνω τα όρια. Προσπαθώ να πιέσω μόνο όταν απαιτείται», πρόσθεσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ